Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Μάρμω, πάλι, αποφασίζει ποιος θα την κληρονομήσει…
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Μάρμω, πάλι, αποφασίζει ποιος θα την κληρονομήσει…

Χαιρέτα μου τον πλάτανοΈλα, βρε, Χαραλάμπη να σε παντρέψουμε…» τραγουδά το χωριό στον Χαραλάμπη, που μια παρεξήγηση τον ρίχνει στην αγκαλιά της Βαρβάρας και πώς θα γλιτώσει; 

Εκείνη κάνει σχέδια για τον γάμο των ονείρων της και η Καλλιόπη εύχεται στο ζευγάρι να ζήσει! Η Μάρμω, πάλι, αποφασίζει ποιος θα την κληρονομήσει… Συναρπαστικές και ενίοτε ξεκαρδιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 10 έως και την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, στις 20:00.

Απόψε θα δούμε

Ο Κανέλλος κάνει την αποκάλυψη των συναισθημάτων του στην εμβρόντητη Χρύσα, ενώ η Καλλιόπη παρεξηγεί εντελώς την κατάσταση που βλέπει και καταλήγει να… εύχεται για τον γάμο του Χαραλάμπη και της Βαρβάρας, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ξεκινάει τις προετοιμασίες, με τον Χαραλάμπη να μην ξέρει από πού του ήρθε! Η Μυρτώ, μετά την τιμωρία της από τα ξαδέρφια, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Μένιου.

Ο Παναγής ξαναφτιάχνει τη σχέση του με τη Φιλιώ μετά τη διαφωνία τους για τον Ηλία, ενώ η Μάρμω με τον Βαγγέλα παίρνουν μια σημαντική απόφαση για το πού θα αφήσουν τα χωράφια. Ο Χαραλάμπης επισκέπτεται την Καλλιόπη, για να της εξηγήσει το μπέρδεμα που συνέβη, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα περιμένει…

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς (Μένιος Τζούρας), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Νικολέττα Βλαβιανού (Βαρβάρα), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (παπα-Αντρέας), Ηλίας Ζερβός (Στάθης), Μαίρη Σταυρακέλλη (Μυρτώ), Τζένη Διαγούπη (Καλλιόπη), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Κική), Πηνελόπη Πιτσούλη (Μάρμω), Γιάννης Μόρτζος (Βαγγέλας), Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος (Τζώρτζης), Γιωργής Τσουρής (Θοδωρής), Τζένη Κάρνου (Χρύσα), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Φωτεινή), Μιχάλης Μιχαλακίδης (Κανέλλος), Αντώνης Στάμος (Σίμος), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Τούλα), Φοίβος Ριμένας (Λουκάς)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved