Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Flor αισθάνεται μειονεκτικά απέναντι στην Elena, αφού εκείνη έχει πτυχίο, ενώ η ίδια είναι μια απλή υπάλληλος ξενοδοχείου. 

Ακολουθεί την Elena σπίτι της, εκείνη το καταλαβαίνει το λέει στην Jazmín και η Flor νιώθει εκτεθειμένη και ντροπιασμένη.

Ο Javo και η Virginia ξεκινούν ένα έργο μαζί και είναι ευτυχείς. Η Virginia λαμβάνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό της λογαριασμό από την πώληση του διαμερίσματος που είχε με τον Ignacio. Η Lucia μαθαίνει για τα χρήματα και ζητά από την Virginia μια εξήγηση, πιστεύοντας ότι την εξαπατά. Όλες οι αδελφές την αμφισβητούν, αλλά όταν η Virginia τους λέει για την πώληση του διαμερίσματος όλες οι υποψίες εξαφανίζονται.


Ο Mariano προσπαθεί να μιλήσει στη Lucia για να πάει στη Νέα Υόρκη μαζί της, αλλά η Lucia έχει ήδη αποφασίσει να πάει μόνη της. Η Carla συναντά τον Lucho στο νέο χώρο εργασίας μιλάνε και τρώνε μαζί.
Μετά από όλες τις κατηγορίες, η Virginia συναντά τον Javo και του λέει ότι έχει ήδη πει στη Lucía και την Carla ότι είναι μαζί. Εκείνος την ευχαριστεί που τον εμπιστεύτηκε και το γιορτάζουν!

Η Lucía πηγαίνει στη Νέα Υόρκη, έχοντας λάβει συγκινητικά μηνύματα από την Carla, τη Miranda και τον Mariano.

Η Virginia ανησυχεί για τον Ignacio αφού δεν ξέρει που βρίσκεται. Ακούει από την Muñeca ότι πήγε στο Σαν Πέδρο και όχι στο Σάο Πάολο. Η Virginia πιστεύει ότι πήγε εκεί για να δει την οικογένειά του, αλλά η Muñeca της λέει ότι είχε ραντεβού με το γιατρό του. Η Virgnia ανησυχεί και πηγαίνει στο Σαν Πέδρο χωρίς να το πει στον Javo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved