YFSF: Η Στικούδη άναψε φωτιές με το "Dum Tek Tek" και η Χαντισέ την αποθέωσε στο instagram
Media

YFSF: Η Στικούδη άναψε φωτιές με το "Dum Tek Tek" και η Χαντισέ την αποθέωσε στο instagram

YFSF: Εκρηκτική και σούπερ σέξι, η Κατερίνα Στικούδη η οποία μεταμορφώθηκε σε Χαντισέ - Στα social media έγινε χαμός, με την Τουρκάλα τραγουδίστρια να ανεβάζει σχετικά insta stories στέλνοντας τα σχόλιά της...

Βραδιά Eurovision για τους συμμετέχοντες του YFSF. Το βράδυ της Κυριακής, η Μαρία Μπεκατώρου καλησπέρισε τους τηλεθεατές σε μια λαμπερή βραδιά, διαφορετική από τις άλλες.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι μεταμφιέσεις από εμφανίσεις της Eurovision είναι και οι αγαπημένες για τους συμμετέχοντες του σόου, οι οποίοι δηλώνουν φανατικοί του μουσικού διαγωνισμού.

Εκρηκτική και σούπερ σέξι, η Κατερίνα Στικούδη η οποία μεταμορφώθηκε σε Χαντισέ, φέρνοντας έτσι μνήμες από τη Eurovision 2009 και την αξέχαστη εμφάνιση της Τουρκάλας τραγουδίστριας με το Dum Tek Tek.

Αμέσως τα social media πήραν φωτιά από τα σχόλια και τα memes για την Κατερίνα Στικούδη η οποία για άλλη μια φορά μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η συγκεκριμένη εμφάνιση έφτασε μέχρι την Χαντισέ, αφού η τραγουδίστρια παρακολούθησε την Κατερίνα Στικούδη ανεβάζοντας σχετικά Insta stories.

"Yesterday in Greece Katerina Stikoydi performed my song Dum Tek Tek in the Your Face Sounds Familiar. After 12 years it is such an honour to see Dum Tek Tek is still love so deeply after my participation at the eurovision song contest 2009. Congrats to all the dancers and everyone on stage" έγραψε η Χαντισέ.

(Μετάφραση)

"Χθες στην Ελλάδα, η Κατερίνα Στικούδη ερμήνευσε το τραγούδι μου Dum Tek Tek στο "Your Face Sounds Familiar". Μετά από 12 χρόνια, είναι μεγάλη μου τιμή που βλέπω το Dum Tek Tek να είναι τόσο αγαπητό, μετά τη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2009. Συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές και σε όσους βρέθηκαν στη σκηνή."

Ας θυμηθούμε την εμφάνισή της το 2009...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved