Happy Day: Άφωνοι με την είδηση! Επανασύνδεση για γνωστό ζευγάρι μετά από 17 χρόνια!
Media

Happy Day: Άφωνοι με την είδηση! Επανασύνδεση για γνωστό ζευγάρι μετά από 17 χρόνια!

Έμειναν άφωνοι οι συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την είδηση στον αέρα του Happy Day! Επανασύνδεση για γνωστό ζευγάρι μετά από 17 χρόνια!

Μετά από 17 χρόνια είναι ξανά μαζί! Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Γιώργος Σατσίδης πέρασαν ένα «καυτό» Σαββατοκύριακο!

Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν οι φήμες ότι είναι μαζί ξανά και πια επιβεβαιώθηκαν!

Ο λόγος για την 51χρονη Jennifer Lopez και τον 48χρονο Ben Affleck που έκαναν μαζί διακοπές στην Montana.

H τραγουδίστρια δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει από τον Alex Rodriguez και ο Affleck από τη νεότερη σύντροφό του, Ana de Armas, με την οποία συγκατοικούσαν.

Μάλιστα το ζευγάρι εντοπίστηκε να κάνει βόλτες με τζιπ στο Big Sky της Montana όπου ο Affleck διαθέτει σαλέ. Οι δυο τους εθεάθησαν στο πολυτελές Yellowstone Club ένα ιδιωτικό resort για σκι και γκολφ.

Μετά από μία εβδομάδα μαζί, επιβιβάστηκαν στο ίδιο τζετ, επέστρεψαν στο Λος Άντζελες και μάλιστα ο ηθοποιός την πήγε ο ίδιος πίσω στην έπαυλή της.Πηγή από το περιβάλλον τους φέρεται να είπε στο αμερικανικό People ότι «έχουν ένα ισχυρό δέσιμο. Ήταν γρήγορο και έντονο, αλλά η Jennifer είναι ευτυχισμένη».

Ενώ πηγή στο E! News αναφέρει ότι δεν έπαψαν ποτέ να επικοινωνούν ακόμα και μετά τη διάλυση του αρραβώνα τους το 2004 και ο Affleck μετά τον χωρισμό της Lopez «επικοινώνησε μαζί της για να δει πώς είναι και βγήκαν έξω για φαγητό αρκετές φορές τον περασμένο μήνα. Είναι πολύ φυσικά τα πράγματα μεταξύ τους και η χημεία τους εξωπραγματική. Έπιασαν το νήμα από εκεί που το είχαν αφήσει και απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου».

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι μαζί και είναι η πιο hot είδηση και δες την πρώτη φώτο παρακάτω αλλά και όσα ειπώθηκαν στο Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved