Ντέπυ Γκολεμά: Ραγίζουν...καρδιές τα λόγια για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Χουλιάρα
Media

Ντέπυ Γκολεμά: Ραγίζουν...καρδιές τα λόγια για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Χουλιάρα

Συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Γιώργου Χουλιάρα είναι η καλή του φίλη Ντέπυ Γκολεμά

Ο Γιώργος Χουλιάρας έδωσε μεγάλη μάχη τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο και χθες (10/5) έφυγε από τη ζωή.

Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός με μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: Μου ήρθε κεραμίδα, δε το κρύβω. Γιώργο μου συμπληρώνεις και συ τον κατάλογο που όλο και μακραίνει. Πολύ σε αγαπούσαμε τα τηλεοπτικά “κορίτσια” σου εκεί στην ΕΡΤ. Τι να πρωτοθυμηθώ; τους καφέδες μας στη “Ράμπα”, τις βόλτες μας τα καλοκαίρια μας στην Πάρο; όλα είναι πολλά και αγαπημένα και ας έφυγες στη Κύπρο. Οι μεγάλες αγάπες στη φιλία δε ξεχνιόνται. Καλή Ανάπαυση και συλλυπητήρια στην οικογένειά σου. Πάρε μαζί και το αγαπημένο σου “τησΕΡΤ”, το δικό μας σλόγκαν για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Αργά ή γρήγορα πάλι θα βρεθούμε…

Να σας θυμίσουμε πως ο Γιώργος Χουλιάρας είχε εργαστεί σε μεγάλα κανάλια της Ελλάδος. Με την άφιξη του στην Κύπρο ανέλαβε τα ηνία του προγράμματος στο Mega Κύπρου, όπου εργάστηκε για σχεδόν δέκα χρόνια. Με την αποχώρηση του από το κανάλι του Αρχαγγέλου, εργάστηκε στο Sigma μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Δείτε την ανάρτηση της Ντέπυ Γκολεμά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved