Κατερίνα Καραβάτου: Οι ευχές και η συγκίνηση για τα γενέθλια του γιου της, Αριωνα!
Media

Κατερίνα Καραβάτου: Οι ευχές και η συγκίνηση για τα γενέθλια του γιου της, Αριωνα!

Ο γιος του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου έγινε 5 χρόνων και η παρουσιάστρια του ευχήθηκε on air με τον πιο γλυκό τρόπο!

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για την γλυκιά μανούλα, Κατερίνα Καραβάτου μιας και ο γιος της Αρίωνας έχει γενέθλια και έγινε 5 χρόνων.

Η Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε και την αφιέρωση στα παιδιά του ο σύζυγός της και πρώην συμπαρουσιαστής της στην πρωινή εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου", εκείνη πήρε λίγο χρόνο από τον τηλεοπτικό αέρα και ευχήθηκε δημόσια στον γιο της, Αρίωνα.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη έστειλε τις ευχές της onair, ξαφνιάζοντας τους συνεργάτες της, οι οποίοι έσπευσαν αμέσως να ευχηθούν κι εκείνοι με την σειρά τους.

Η Κατερίνα Καραβάτου είπε χαρακτηριστικά: "Tώρα σε αυτό το σημείο, εκτός από το πολύ περίεργο να έχουμε δηλώσεις του Κρατερού στην εκπομπή που αυτό μου φαίνεται εντελώς παλαβό και επειδή όπως είπε το αφιέρωσε το τραγούδι στα παιδάκια να αφιερώσουμε αν θέλετε και αυτή την εκπομπή στον Αρίωνα που σήμερα έχει τα γενέθλιά του. Σήμερα γίνεται 5, δεν το πιστεύω. Ήθελα κανονικά να το κρατήσω για τις 11:22 γιατί είναι η ώρα που γεννήθηκε αλλά τώρα ήταν πολύ ωραία η πάσα. Χρόνια Πολλά Αρίωνα"!

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved