Elif: Ο Σαφάκ εκφράζει τον έρωτά του στη Ζουλιντέ
Media

Elif: Ο Σαφάκ εκφράζει τον έρωτά του στη Ζουλιντέ

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Ο Σαφάκ δυσκολεύεται πια να συγκρατήσει τα αισθήματά του για τη Ζουλιντέ. Ο Κερέμ σκέφτεται τα λόγια της αδελφής του.

Ο Γιουνούς έρχεται στο γραφείο του να του δείξει κάποια σχέδια αλλά ο Κερέμ δεν μπορεί να συγκεντρωθεί. Νιώθει διχαμένος ανάμεσα στη δική του επιθυμία και την παράκληση της αδελφής του.

Η Αλέβ πρόκειται να μείνει για λίγο καιρό στο σπίτι της Λεμάν. Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρία και μαθαίνει πως το τμήμα πωλήσεων έχει σύσκεψη, μια σύσκεψη για την οποία δεν ενημερώθηκε. Ζητάει από τη Φιλίζ να τους καλέσει όλους στο γραφείο του. Ο Τζεμ φτάνει στην εταιρία με μια αγκαλιά λουλούδια. Ο Ταρίκ τον βλέπει αλλά τον αγνοεί και πηγαίνει στο γραφείο του.

Ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ στο δρόμο και θέλει να της μιλήσει.

Η Ζουλιντέ τον ρωτάει πως είναι η πληγή του και εκείνος της απαντάει με θάρρος πως ελπίζει να μη γιατρευτεί ποτέ γιατί του θυμίζει τόσο ωραία πράγματα. Η Ζουλιντέ ξαφνιάζεται από τα λόγια του και ο Σαφάκ της ζητάει να μιλήσουν.

Κάθονται στην παραλία και ο Σαφάκ της εκφράζει τον έρωτά του. Η Ζουλιντέ του λέει πως η καρδιά της του ανήκει. Η Λεμάν ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Αλέβ, η οποία δεν θυμίζει πια σε τίποτα το μικρό κοριτσάκι, έχει γίνει μια όμορφη γυναίκα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved