MasterChef: Αποχώρησε ο Παναγιώτης - Η επική ατάκα για τους followers και το Instagram
Media

MasterChef: Αποχώρησε ο Παναγιώτης - Η επική ατάκα για τους followers και το Instagram

MasterChef: Στο επεισόδιο της Δευτέρας (10/5) στο MasterChef 5, o Ιωάννης κατάφερε να βρει 13 από τα 30 υλικά που περιείχε το πιάτο και έτσι αναδείχθηκε νικητής στη δοκιμασία της Τυφλής Γευσιγνωσίας!

Έτσι, πέρασε αυτόματα στην 8άδα, και παρακολούθησε τους συμπαίκτες του από τον εξώστη στη Δοκιμασία Αποχώρησης της Τρίτης (11/5).

Άλλη μια ευκαιρία, για μια ακόμα ασυλία, ήρθε από τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με ζητούμενο κάτι απλό μεν αλλά αρκετά απαιτητικό για τον χρόνο, που είχαν στη διάθεσή τους οι πέντε υποψήφιοι, Μαρίνα Ντεμολλάι, Διονύσιος Σαρακίνης, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Παύλος Χάππιλος.


Ήταν από τις στιγμές που η ελάχιστη έλλειψη συγκέντρωσης μπορούσε να αποβεί μοιραία, αφού η ασυλία ήταν πολύτιμη σε αυτήν τη φάση του διαγωνισμού.

Αυτός που κατάφερε να κερδίσει την ασυλία ήταν ο Παύλος! Οι υπόλοιποι κλήθηκαν να μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Το πιάτο του καλεσμένου των τριών chef κριτών, Βασίλη Μουρατίδη, δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, που κλήθηκαν να το αντιγράψουν, μετατρέποντας τη δοκιμασία σε πραγματικό μαγειρικό ντέρμπι!

Η μέρα έκλεισε με μια μελαγχολική αποχώρηση, που έφερε δάκρυα και θλίψη στα πρόσωπα αρκετών αλλά και σκέψεις σχετικά με τα αποτελέσματα της στρατηγικής, που ακολουθούν κάποιοι.

Από το παιχνίδι αποχώρησε λοιπόν ο Παναγιώτης, μια ανάσα πριν τον τελικό και ήταν πολύ ψύχραιμος. Μάλιστα, ανέφερε πως θέλει να δει την οικογένειά του μόλις βγει ενώ υπόλοιποι τον πείραξαν λέγοντάς του πως με το που βγει θα πάει να δει τους followers του στο Instagram. Τότε φυσικά και οι κριτές ξέσπασαν σε γέλια!

«Φεύγω γεμάτος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved