Άγριες Μέλισσες spoiler: Επανασύνδεση και πρόταση γάμου στην πλατεία του Διαφανίου!
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Επανασύνδεση και πρόταση γάμου στην πλατεία του Διαφανίου!

Άγριες Μέλισσες: Είστε έτοιμοι για ένα ακόμα δυνατό spoiler για τη σειρά του Ant1;

Είδαμε στις Άγριες Μέλισσες την Σοφούλα να παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει το μοναστήρι, κάτι που γέμισε με χαρά την οικογένειά της. Η Σοφούλα αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, να τα αφήσει όλα πίσω της και να είναι και πάλι χαρούμενη σύμφωνα με το Πρωινό!

Ο Αλέξης Μίχας στη συνέχεια έδωσε νέο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες, στις οποίες θα δούμε στα επόμενα επεισόδια την επανασύνδεση του Άγγελου με την Σοφούλα και ο έρωτας αυτός θα ξαναγεννηθεί.

Μάλιστα, θα δούμε και μια πρόταση γάμου που θα γίνει στην πλατεία του Διαφανίου. Όλοι χαίρονται με το γεγονός αυτό, αλλά θα δούμε αν τελικά το ζευγάρι θα φτάσει στον γάμο, γιατί μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχουμε συνταρακτικές εξελίξεις.

Σήμερα, 12 Μάη στο νέο επεισόδιο θα δούμε, παρά τις νέες εξελίξεις, η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους, αλλά τα εμπόδια είναι πολλά. Οι αγρότες του Συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση, ενώ η Ελένη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί ν’ αποδειχτεί η σωτηρία τους και να ξεφύγουν απ’ τα δεσμά του Δούκα.

Η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος ζητάει τη βοήθειά της. Θα πεισθεί να τον βοηθήσει ή θα πάρει το μέρος της οικογένειάς της; Ο Αχιλλέας προσφέρει γι’ ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα και θα τον φέρει ένα βήμα πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου.

Δείτε το δυνατό spoiler για τις Άγριες Μέλισσες στο παρακάτω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved