Ησαΐας Ματιάμπα: «Έχουμε πήξει στα ριάλιτι και σίγουρα ο κόσμος χρειάζεται χαρά»
Media

Ησαΐας Ματιάμπα: «Έχουμε πήξει στα ριάλιτι και σίγουρα ο κόσμος χρειάζεται χαρά»

Ησαΐας Ματιάμπα: Η επιστροφή στο YFSF και η επιτυχία του λαμπερού σόου - Όσα αποκάλυψε στη νέα του συνέντευξη

Φέτος επέστρεψε στη σκηνή του YFSF και μάλιστα στην All Star version του λαμπερού σόου. Ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε για αυτή του τη συνεργασία η οποία και τον χαροποιεί ιδιαίτερα...

Φαίνεται πως υπάρχει ένα όμορφο κλίμα ανάμεσα στους διαγω­νιζόμενους. Υπάρχει, όμως, και ανταγωνισμός;

Σίγουρα αυτοί που περιμένουν κάτι από το σόου θα νιώθουν ανταγωνι­στικοί. Εγώ δεν νιώθω έτσι. Δεν έχω να αποδείξω κάτι με τη συμμετοχή μου! Χαίρομαι που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και χαίρομαι που το Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας θα πάρει κάποια χρήματα από τη νίκη π από τις νίκες που θα κάνω! Για αυτό το σόου θα ξεχωρίζει πάντα!

Πόσο σημαντικό είναι ότι υπάρχει ένα ψυχαγωγικό σόου στη σημερινή εποχή;

Από τη μία, η κατάσταση που βιώνουμε γίνεται μέρα με την ημέρα ανυ­πόφορη. Από την άλλη, έχουμε πήξει στα ριάλιτι και σίγουρα ο κόσμος χρειάζεται χαρά, ξεγνοιασιά και γέλιο! Κι εμείς είμαστε εδώ για να το προσφέρουμε όλα αυτά στο καλύτερο ψυχαγωγικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης!

Τι είναι αυτό που αγαπάει ο κόσμος στο «YFSF»;

Δεν υπάρχει ίντριγκα, δεν υπάρχουν συνωμοσίες, δεν υπάρχουν αρνητι­κές καταστάσεις. Είναι ένα καθαρά ψυχαγωγικό σόου και μας/σας προ­σφέρει το καλύτερο θέαμα!

Ποιος είναι ο προσωπικός σας στόχος μέσα από τη συμμε­τοχή σας στο σόου;

Αυτό που θα ήθελα να αποκομίσω από όλο αυτό είναι όμορ­φες αναμνήσεις στις οποίες θα έχω να θυμάμαι μια απί­στευτα ωραία φάση τη ζωής μου ! Κι αυτό θα το οφείλω στο κανάλι και στην παραγωγή, που με επέλεξε, στους, συμπαίκτες μου, όλοι τους είναι μοναδικοί, και σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτό το σόου! Εί­ναι σημαντικό στη ζωή μας ό,τι κάνουμε να το κάνουμε με αγά­πη και ευτυχώς στο συγκεκριμένο σόου υπάρχει πολ­λή αγάπη! Γι' αυτό και το αποτέλεσμα που βγαίνει στους δέκτες μας είναι εκπληκτικό!

Πηγή:ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved