Σιωπηλός Δρόμος: Η Σμαράγδα Αδαμοπούλου μιλά για την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά
Media

Σιωπηλός Δρόμος: Η Σμαράγδα Αδαμοπούλου μιλά για την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά

Σιωπηλός Δρόμος: Η αστυνόμος της σειράς του MEGA πέρασε σε αποκαλύψεις για τον ρόλο της αλλά και τη συνεργασία της με τους ανθρώπους της τηλεοπτικής παρασγωγής

Η αστυνόμος Μάγια Σταύρου, που υποδύεται η ηθοποιός Σμαράγδα Αδαμοπούλου, στο τηλεοπτικό ντεμπούτο της, είναι το δεξί χέρι του επικεφαλής των ερευνών, Νάσου Οικονομίδη (Δημήτρης Λάλος). Μαζί καλούνται να εξιχνιάσουν το μυστήριο με την απαγωγή των εννέα παιδιών, σώζοντας τις ζωές τους, σε ένα κοινωνικό περιβάλλον όπου κυριαρχούν ο φόβος, η αγωνία των γονιών, αλλά και πάρα πολλά μυστικά και ψέματα.


- Παίρνετε το τηλεοπτικό σας «βάπτισμα» σε μια ελληνική σειρά διεθνών προδιαγραφών...

«Έχω τη χαρά και την ευγνωμοσύνη να ξεκινάω την πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά σε
σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη, ένα σκηνοθέτη που εκτιμώ και θαυμάζω, σε ένα μεγάλο και ιστορικό κανάλι, όπως είναι το ΜΕGΑ. Είναι όλα καινούργια για μένα και βουτάω με τον ενθουσιασμό και την περιέργεια ενός παιδιού, επιτρέποντας στον εαυτό μου και λάθη».

- Από την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου, ποιες σκέψεις κατέκλυσαν το μυαλό σας;

«Ένα αίσθημα ευθύνης, θα έλεγα. Στην αρχή, ανατρίχιασα στη σκέψη πώς μπορεί να νιώσει αστυνομικού που υποδύομαι».

- Νευραλγικός ο ρόλος σας;

«Αν εννοείτε ότι λειτουργεί ώστε να ξετυλιχθεί η ιστορία, θα
απαντούσα πως ναι. Έτσι, τουλάχιστον, θα ήθελα να πιστεύω.
Το... μέλλον επί της οθόνης θα δείξει!».


- Η συνεργασία σας με τον Νάσο Οικονομίδη;

«Η συνεργασία μου με τον Νάσο Οικονομίδη είναι όπως ακριβώς και με τον Δημήτρη Λάλο, που τον ενσαρκώνει, Ενθαρρυντική, υποστηρικτική, δίνοντας μου χώρο».


- Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ της ηρωίδας σας;

«Με την ηρωίδα μου μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση για το επάγγελμα μας. Είναι και για εκείνη η πρώτη μεγάλη υπόθεση που αναλαμβάνει. Σε ένα κατά γενική ομολογία- ανδροκρατούμενο επάγγελμα- πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να φέρει εις πέρας την αποστολή της με τον καλύτερο τρόπο».


- Όλοι ένοχοι και ταυτόχρονα αθώοι γι' αυτήν την ομαδική απαγωγή;

«Ακριβώς! Είναι λογικό, όταν συμβαίνει ένα τόσο συνταρακτικό γεγονός, να ταράζονται τα λιμνάζοντα ύδατα όλης της κοινότητας. Να κλονίζονται οι σχέσεις μεταξύ τους και να βγαίνουν στην επιφάνεια μυστικά καλά κρυμμένα».

Πηγή: Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved