Έξαψη: Νεκρή η Ίριδα - Σοκ για την κόρη της, Εβίτα
Media

Έξαψη: Νεκρή η Ίριδα - Σοκ για την κόρη της, Εβίτα

Έξαψη: Η Εβίτα θρηνεί για τη μητέρα της μετανιώνοντας για τον σκληρό τρόπο που της μίλησε, ενώ ο Μηνάς είναι σε αδιέξοδο - Όσα θα δούμε σύντομα στην τηλεοπτική σειρά του Mega

Μία αναπάντεχη εξέλιξη πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς και όλα τα δεδομένα θα ανατραπούν και η ζωή των ηρώων που εμπλέκονται θα αλλάξει για πάντα.

Αυτό γιατί, σύμφωνα με τις εξελίξεις του MYtv, η Ίριδα εντοπίζεται νεκρή. Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Το ένταλμα σύλληψης εναντίον του Μηνά έπεσε σαν βόμβα τόσο στον ίδιο τον αστυνομικό όσο και στην 'Ιριδα, η οποία νιώθει τον κλοιό να σφίγγει γύρω της. Ακόμη, η ξαφνική παρουσία της Ζωής στο Ναύπλιο και η αποκάλυψη της σχέσης που διατηρούσε με τον Τζώρτζη δημιουργούν αναστάτωση στην 'Ιριδα. Μάλιστα, οι δύο αιώνιες αντίζηλες συναντιούνται και η μεγάλη έκρηξη της Ίριδας μπροστά στη Ζωή κάνει τη Βίκυ να την υποπτεύεται όλο και περισσότερο για την υπόθεση των επιθέσεων εναντίον της.

Παράλληλα, ο Μηνάς πασχίζει να αποδείξει ότι οι κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί είναι άδικες, αλλά ελπίζει πως με τη στήριξη της Ίριδας θα καταφέρει να απαλλαγεί και να τις αντικρούσει. Τις επόμενες μέρες, ο Ορφέας στήνει μία μεγάλη επιχείρηση για να συλλάβει τον Μηνά. ενώ η Ίριδα ήδη έχει δώσει την κατάθεση της στην Αστυνομία. Η επιχείρηση του αστυνόμου, όμως, αποτυγχάνει παταγωδώς, πράγμα που τον στρέφει εναντίον όλων, ενώ ο Κωστής αποφασίζει να πάρει το μέρος του αδελφού του και να τον φυγαδεύσει.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved