Άγριες Μέλισσες: «Με τη συμμετοχή μου στη σειρά έζησα ακραία σκηνικά στο δρόμο»
Media

Άγριες Μέλισσες: «Με τη συμμετοχή μου στη σειρά έζησα ακραία σκηνικά στο δρόμο»

Άγριες Μέλισσες: Απίστευτη αποκάλυψη από πρωταγωνίστρια!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Pop Up η τηλεοπτική Θεοδοσία, αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την απώλεια της μητέρας της αλλά και τα ακραία σκηνικά που βίωνε στο δρόμο με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά.

«Μια τέτοια απώλεια σε ακολουθεί μια ζωή. Δε μπορείς όμως να ζεις στο πένθος για πάντα», εξομολογείται η όμορφη ηθοποιός, μιλώντας για την απώλεια της μητέρας της στα 16 της και για την επίδραση που αυτό είχε στην ίδια, που έπειτα «εγκατέλειψε και το μπαλέτο καθώς το είχε συνδέσει μαζί της».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην δύσκολη οικονομικά περίοδο που πέρασε όταν ήταν φοιτήτρια ενώ τόνισε πως έχει εργαστεί σε καφετέριες και είπε πως «θα προτιμούσε να δουλέψει σε ένα καφέ παρά ως ηθοποιός σε κάτι που δε την εκφράζει».

Όσο για τη δημοσιότητα που έλαβε;

«Δεν πρόλαβα να χαρώ την δημοφιλία με το που ήρθε φόρεσα μάσκα άμα φοράς και γυαλιά δεν σε καταλαβαίνει κανείς. Με καταλαβαίνουν, με τις Άγριες Μέλισσες έζησα ακραία σκηνικά στον δρόμο, σε φωνάζουν, σε συμπονούν ταυτίζονται με τον ρόλο», είπε.

H Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη επέστρεψε τηλεοπτικά με το αστυνομικό θρίλερ «Σιωπηλός δρόμος» του ΜΕGΑ, με την ίδια να μας χαρίζει μια ακόμη υπέροχη ερμηνεία.

«Σίγουρα ως προς την εικόνα έχει κάτι από τις διεθνείς παραγωγές, όσον αφορά στον τρόπο που έχει γυριστεί, στις κάμερες που έχουν χρησιμοποιηθεί και το συνεργείο μας που είναι κινηματογραφικό. Η καταγραφή των σκηνών γίνεται σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, βόρεια και νότια προάστια, Καπανδρίτι. Μαραθώνα, Λατομεία Διονύσου, Πολλές λήψεις είναι πανοραμικές με drone, αλλά και γενικά πλάνα που δεν έχουμε συνηθίσει στην τηλεόραση καθώς συνήθως βλέπουμε πολλά κοντινά. Εδώ υπάρχει αυτή η ματιά γιατί ο σκηνοθέτης μας Βαρδής Μαρινάκης είναι ένας άνθρωπος του σινεμά. Η όλη διαδικασία στο γύρισμα είναι υπέροχη», είχε πει για τη σειρά Σιωπηλός Δρόμος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved