Survivor: «Βόμβα» από τον Τριαντάφυλλο! Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς! Έξαλλοι οι συμπαίκτες του
Media

Survivor: «Βόμβα» από τον Τριαντάφυλλο! Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς! Έξαλλοι οι συμπαίκτες του

Survivor: Αυτή την ανακοίνωση πραγματικά δεν την περιμέναμε! Ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Μεγάλη ήταν η ήττα της κόκκινης ομάδας στο αποψινό αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία και μάλιστα την πιο σημαντική αφού οι παίκτες της μπλε ομάδας που κέρδισαν το αγώνισμα θα έχουν την ευκαιρία να δουν βίντεο από συγγενικά τους πρόσωπα για πρώτη φορά.

Αμέσως μετά λοιπόν το τέλος του αγωνίσματος όταν ο Γιώργος Λιανός τους έδωσε το λόγο, ο Τριαντάφυλλος είπε πως αφού δεν μπορεί να προσφέρει –λόγω του τραυματισμού του- ούτε μια νίκη στην ομάδα του θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχω βαρεθεί να κάνω κακό στην ομάδα μου, της έκανα και σήμερα… ο Ηλίας έτρεχε σαν τρελός να προλάβει τον Κόρο. Αυτό δεν το δέχομαι, το έχω βαρεθεί αυτό το πράγμα, πονάω πάρα πολύ, υπερβολικά και θα ήθελα να ζητήσω από την παραγωγή να αποχωρήσω κι εγώ όπως ο James. Πραγματικά έχω φτάσει στο τέρμα», είπε μεταξύ άλλων.

Στο άκουσμα αυτό οι συμπαίκτες του έγιναν έξαλλοι και τους ζήτησαν, όπως και ο Γιώργος Λιανός, να πάρει το χρόνο του και να το σκεφτεί πριν αποφασίσει. Αργότερα ο παίκτης το συζήτησε με τους συμπαίκτες του, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει ακόμη ποια απόφαση θα πάρει.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει διάφορα spoilers αναφορικά με την οικειοθελή αποχώρηση του Τριαντάφυλλου όμως για την ώρα δεν έχει συμβεί.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved