Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Carla απολύει τον Federico μετά την αγορά ποτών χωρίς αποδείξεις. 

Ο Lucho την επιπλήττει και την κάνει να επανεξετάσει την απόφασή της.
Η Elisa λέει στην Carla ότι ο Mario, δημιούργησε ένα λογαριασμό στην Miranda. Η Miranda δεν το γνώριζε, αφού η Coky δεν της το είπε, και αυτό προκαλεί παρεξήγηση.

Η Trinidad ξεκινά να εργάζεται στο ξενοδοχείο και αμέσως ενδιαφέρεται για τον Leo, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Lolita, η οποία όμως θέλει μόνο τον Javo, αλλά εκείνος δεν ανταποκρίνεται.


Η Carla ζητά από τη Flor να φύγει από το ξενοδοχείο μέχρι να τελειώσει ο έλεγχος των λογαριασμών του ξενοδοχείου και μάθουν από πού προέρχονται τα πεντακόσια χιλιάδες δολάρια της Virginia. Η Miranda υποστηρίζει τη Flor και φεύγει μαζί της. Μένουν στο διαμέρισμα της Lucia χωρίς να το γνωρίζει η Carla. Η Lolita πηγαίνει μαζί τους ενώ ο Federico, και ο Dany ακολουθούν.

Oι Γάλλοι επιστήμονες, συνεργάτες της Elena, μένουν στο ξενοδοχείο και εκείνη χρησιμοποιεί το γραφείο για τις συναντήσεις. Όταν ακούει ότι η Flor έχει φύγει από το ξενοδοχείο, σκέφτεται πως φταίει εκείνη. Η παρουσία της Elena κάνει την Jazmín να νιώθει άβολα.
Ο Javo εξακολουθεί να ανησυχεί με την εξαφάνιση της Virginia. Προσπαθεί να μάθει πληροφορίες από την Flor, αλλά εκείνη τον αποφεύγει. Ο Lucho βοηθά την Carla με τα προβλήματα του ξενοδοχείου.

Η Helena προσκαλεί τη Jazmín να επισκεφθούν την οικογένειά της στην εξοχή. Ο Dany διορθώνει το βραχυκύκλωμα στη σοφίτα της Lucía. Ο Federico, η Flor και η Miranda βρίσκονται εκεί και όλοι μαζί διασκεδάζουν και περνούν καλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved