Τάκης Χρυσικάκος: Οι απώλειες που τον σημάδεψαν και η απίστευτη αποκάλυψη για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ
Media

Τάκης Χρυσικάκος: Οι απώλειες που τον σημάδεψαν και η απίστευτη αποκάλυψη για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Ο Τάκης Χρυσικάκος σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή, The 2night Show μίλησε για τις απώλειες που τον σημάδεψαν, τη μάχη με την κατάθλιψη, αλλά αναφέρθηκε και στον αξέχαστο Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τον οποίο ήταν φίλοι!

Αρχικά ο ηθοποιός ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έχω πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση. Η τηλεόραση διαλέγει πάντα από αυτούς που παίζουνε. Μου έγιναν προτάσεις αλλά δεν ήταν καλά τα σενάρια. Έρωτάς μου είναι το θέατρο και ο κινηματογράφος.»!

Και τόνισε: «Έπαιζα σε μια σειρά με μεγάλη θεαματικότητα. Έκανε 80%… Έρχονταν τα παιδιά και φώναζαν το όνομά μου. Δεν παντρεύτηκα ποτέ αλλά μεγάλωσα δυο παιδιά. Την ανιψιά μου από τη μέρα που γεννήθηκε και τώρα το γιο της που του έδωσε το όνομά μου. Δεν κοιτάω ποτέ το παρελθόν. Έζησε συγκλονιστικούς έρωτες και συγκλονιστικές στιγμές. Περιμένω να ζήσω κι άλλες ως μεγάλος άντρας πια.»!

Όσον αφορά τις απώλειες που τον σημάδεψαν είπε: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ ευγενικός άνθρωπος. Η μητέρα μου ήταν τα πάντα για μένα. Αλλά έφυγε νωρίς. Μου στοίχισε η απώλειά της. Έκανα θεραπεία σε φίλο μου ψυχίατρο, για την κατάθλιψη. Η κατάθλιψη είναι σαν μια κουρτίνα που δε μπορεί να σε αφήσει να δεις και να ζήσεις τη ζωή.»!

Και αναφέρθηκε στον φίλο του και αξέχαστο ηθοποιό, Δημήτρη Παπαμιχαήλ:
«Τον έζησα από κοντά, τον Δημήτρη Παπαμιχήλ. Πρώτα δούλεψα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Με έκανε παρτενέρ της. Την ευχαριστώ για αυτό. Με το Δημήτρη Παπαμιχαήλ, γίναμε φίλοι. Τον αγάπησα πολύ και μείναμε φίλοι μέχρι το τέλος. Ο Δημήτρης θύμωνε πάντα με την Αλίκη αλλά αλίμονο στον άνθρωπο που θα έλεγε κακό λόγο για την Αλίκη. Τον είχε φάει»!

Τέλος, αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την Μελίνα Μερκούρη: «Είμαστε στην Ύδρα και τότε κάνω το σήριαλ “Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα. Είμαστε πολλοί ηθοποιοί και η Μελίνα Μερκούρη με τον Ντασέν. Πολλοί άνθρωποι περίμεναν στην ουρά για αυτόγραφα. Νόμιζα ότι ήταν για την Μελίνα και τελικά ήταν για μένα. Εκεί κατάλαβα το εφήμερο… Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί…»!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved