Survivor: Η πρώτη συνάντηση της Ανθής με τον Περικλή μετά την αποχώρησή τους - Ο διάλογός τους!
Media

Survivor: Η πρώτη συνάντηση της Ανθής με τον Περικλή μετά την αποχώρησή τους - Ο διάλογός τους!

Survivor: Η πρώτη συνάντηση της Ανθής Σαλαγκούδη με τον Περικλή Κονδυλάτο μετά τον καυγά τους στο ριάλιτι επιβίωσης είναι γεγονός!

Οι δύο πρώην παίκτες τουsurvivor συναντήθηκαν χθες 12 Μάη στα γενέθλια της Ελευθερίας Ελευθερίου!

Και μπορεί μετά το ριάλιτι να μην μιλούσαν και να έκαναν αιχμηρές δηλώσεις ο ένας κατά του άλλου, όμως συναντήθηκαν και τα είπαν…

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σχεδιαστής πριν λίγο διάστημα είχε γράψει τους στίχους ενός τραγουδιού της Μαντόνα: «Είχε μερικά μυστικά που δεν μου είπες ποτέ. Τώρα όλοι μιλάνε και ‘γω είμαι ο τελευταίος που έμαθε… Καταριέμαι την μέρα που γνωριστήκαμε, μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω».

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε για το μήνυμα που δημοσίευσε: «Αυτό το τραγούδι μου αρέσει πάρα πολύ και μου θυμίζει κάποια πράγματα που έχουμε ζήσει με την Ανθή. Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει λίγο αρνητική και δραματική, το “καταριέμαι” είναι βαριά κουβέντα»! Και υπογράμμισε: «Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει πολύ χειρότερη από το νόημα του τραγουδιού. Έχει να κάνει με αναμνήσεις και κάποια πράγματα που κόπηκαν ξαφνικά. Βγαίνει πολύ αρνητικό στα ελληνικά, που δεν είναι το νόημα του post. Απλά κάποιες φορές θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που περνούν από τη ζωή μας, στην αρχή ξεκινάνε με έναν τρόπο, μετά συνεχίζονται με έναν άλλο και τελικά καταλήγουν με έναν άλλο. Κοιτάζοντας πίσω τα πράγματα, απορείς πώς φτάσανε εκεί που φτάσανε. Τα συναισθήματα μέσα στο παιχνίδι είναι πιο έντονα και όλα διογκώνονται» και τόνισε ότι η δημοσιογράφος του έχει «ξεκόψει» την επικοινωνία.

Αυτές οι δηλώσεις ανήκουν στο παρελθόν και σύμφωνα με την εκπομπή, Ευτυχείτε, η Ανθή και ο Περικλής συναντήθηκαν και το πρώτο βήμα το έκανε ο σχεδιαστής. O Περικλής έσπασε τον πάγο και της είπε ότι θα ήθελε να συζητήσουν οι δυο τους για όλα όσα έχουν συμβεί ανά μεταξύ τους και εκείνη συμφώνησε!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved