Survivor: «Χείμαρρος» η Σοφία Μαργαρίτη – Δίνει στεγνά την Μαριαλένα!
Media

Survivor: «Χείμαρρος» η Σοφία Μαργαρίτη – Δίνει στεγνά την Μαριαλένα!

Survivor: «Χείμαρρος» η Σοφία Μαργαρίτη στην εκπομπή, Πάμε Δανάη! Η πρώην παίκτρια με τις δηλώσεις της δίνει στεγνά την Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Η Σοφία Μαργαρίτη είπε χαρακτηριστικά: «Μετά το Survivor η ζωή μου δεν έχει αλλάξει πολύ, αν και μου μιλά ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Δεν περίμενα να αποχωρήσει ο James, με στεναχώρησε πολύ η αντίδραση του Νίκου γιατί δεν τον είχαμε συνηθίσει έτσι. Πίστευα ότι ο Νίκος και ο James θα ήταν στον τελικό, αλλά τώρα θέλω να κερδίσει το Survivor ο Νίκος. Μετά την αποχώρηση του James το παιχνίδι θα γίνει βαρετό γιατί είχε πολύ ενδιαφέρον σαν παίκτης. Στον τελικό πιστεύω θα φτάσουν ο Σάκης, ο Ηλίας, η Μαριαλένα, η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος»!

Και υπογράμμισε η Σοφία: «Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει καριέρα, καιρός είναι ένα νέο αστέρι να γεννηθεί μέσα από αυτό το παιχνίδι».

Και η πρώην παίκτρια του survivor δεν δίστασε να κάνει μία αποκάλυψη για την Μαριαλένα: «Όταν μπήκαμε στους μαχητές μου είπε η Μαριαλένα ότι φοβάται το ενδεχόμενο να μπει ο πρώην της. Όταν τον είδε η Μαριαλένα, τα έβαψε μαύρα. Από αυτά που βλέπω δεν ξέρω αν είναι μαζί και επειδή εμπλέκεται και ένα άλλο πρόσωπο δεν μου αρμόζει να μιλήσω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Πάμε Δανάη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved