H Φάρμα: Κι όμως, η Παναγιώταρου μπέρδεψε το ριάλιτι του ANT1 με το My Style Rocks
Media

H Φάρμα: Κι όμως, η Παναγιώταρου μπέρδεψε το ριάλιτι του ANT1 με το My Style Rocks

H Φάρμα: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξέφυγε για λίγο από τη ροή του ριάλιτι και άρχισε την κριτική για το look του Σάκη Τανιμανίδη

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται στη Φάρμα και η αλήθεια είναι πως η είσοδό της στο ριάλιτι έφερε αέρα ανανέωσης στους συμπαίκτες της. Η εντυπωσιακή ξανθιά, από την πρώτη στιγμή κατάφερε να.. τρελάνει τη Φάρμα, τόσο με τις ατάκες της, όσο και με τις αυθόρμητες αντιδράσεις της.

'Οσα δεν γνώριζες για εκείνη...

Να θυμίσουμε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γεννήθηκε στην Τρίπολη. Ο πατέρας της ήταν τεχνικός υπηρεσιών του Νοσοκομείου Τρίπολης και η μητέρα της ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων. Έχει μια μεγαλύτερη αδελφή.

Στα 18 της, πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Κοινωνιολογίας. Μετακόμισε στην Αθήνα, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ και να δουλεύει, ως υποδοχή, σε διάφορα μαγαζιά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο 14-15/5 θα παρακολουθήσουμε στον ANT1 τα νέα επεισόδια της Φάρμας. Η ξανθιά παίκτρια έρχεται ξανά στο επίκεντρο μέσα από τις απολαυστικές ατάκες της. Μάλιστα κατά τη συνάντηση των παικτών με τον Σάκη Τανιμανίδη, η Αλεξάνδρα θυμάται την εποχή που συμμετείχε στο My Style Rocks, ξεκινώντας έτσι συμβουλές και σχόλια για το styling του παρουσιαστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved