Αγγελική: Ο Δημήτρης καταστρώνει νέο σχέδιο για να εξοντώσει την Αγγελική - video
Media

Αγγελική: Ο Δημήτρης καταστρώνει νέο σχέδιο για να εξοντώσει την Αγγελική - video

Αγγελική:Ο Νικόλας μοιράζεται με την Ιωάννα ότι ο Δημήτρης έχει σκοτώσει κάνοντάς την να φοβάται ακόμα περισσότερο για την Κατερίνα - Δείτε απόσπασμα από την τηλεοπτική σειρά του Alpha...

Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στο Θωμά τους όρους της αποφυλάκισης του, οδηγώντας τη Λένα να ομολογήσει κι εκείνη τη συμφωνία της με την Αθηνά πριν από πολλά χρόνια. Ο Νικόλας μοιράζεται με την Ιωάννα ότι ο Δημήτρης έχει σκοτώσει κάνοντάς την να φοβάται ακόμα περισσότερο για την Κατερίνα, ενώ αργότερα ο ίδιος μαθαίνει από το Στέφανο την αλήθεια για το Μιχάλη.

Ο Δημήτρης ακούει την Αγγελική και το Στέφανο να συζητούν με τη Δανάη το ενδεχόμενο να φύγουν από το κτήμα και καταστρώνει καινούριο σχέδιο. Η Ζωή, έχοντας ανησυχήσει πολύ για την αδερφή της, επιστρέφει απρόσμενα στην Ελλάδα και πείθει την Αγγελική να λάβουν μέτρα για την προστασία της, τα οποία στην πορεία θα φανούν πολύ χρήσιμα. Η Αθηνά ζητάει από τον Παύλο να αναλάβουν μαζί την διεύθυνση της εταιρίας κι εκείνος το ανακοινώνει στη Τζένη, η οποία στρέφεται στον πατέρα της κινώντας τις υποψίες του Παύλου που την παρακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved