Survivor: «Ο James έχει μια σχέση με Γερμανίδα, τώρα είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα»
Media

Survivor: «Ο James έχει μια σχέση με Γερμανίδα, τώρα είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα»

Survivor: Νέες αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του James Καφετζή λίγα 24ωρα μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι...

Την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς, από το Survivor 4, ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας, ο James Καφετζής. Ο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες τoυ, ενώ πλέον ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στα πάτρια εδάφη.

Η εκπομπή το Πρωινό φιλοξένησε τον Άρη Μαρτάκη, φίλος του James, ο οποίος μίλησε για τον πρώην παίκτη του ριάλιτι αλλά και όσα ακούστηκαν για την προσωπική του ζωή.

«Ο James κέρδισε τη φιλία του με τον Νίκο και την εμπειρία του Survivor. Εμείς γνωριζόμαστε τέσσερα χρόνια, αλλά εγώ δουλεύω ως καπετάνιος στην εταιρεία που έχουν με τα σκάφη. Έχουν πέντε σκάφη και περιμένουν και άλλο. Μπήκε στο παιχνίδι για την εμπειρία. Ο James είναι συμπαθέστατος. Είχε ένα κοινό στη Ρόδο και πριν μπει στο παιχνίδι. Δεν ξέρω πως κάποιος άνθρωπος μπορεί να αντιπαθήσει αυτό το παιδί», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τη σύντροφο του James: «Ο James είχε μία σχέση με μια Γερμανίδα, τώρα είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα. Η Maxine είναι στη Γερμανία, όχι στη Ρόδο.»

Δείτε το σχετικό βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved