House of Fame: Το σχόλιο της Γαρμπή για την Eurovision που δεν περιμέναμε - Πάρτι... στο twitter!
Media

House of Fame: Το σχόλιο της Γαρμπή για την Eurovision που δεν περιμέναμε - Πάρτι... στο twitter!

House of Fame: Τις πολύτιμες συμβουλές της προσέφερε στους σπουδαστές στο σημερινό επεισόδιο (13/5) της Μουσικής Ακαδημίας η Καίτη Γαρμπή.

Η κριτής του Live Concert προσέφερε τη σημαντική καθοδήγησή της στη Βένια που αυτή την εβδομάδα ερμηνεύει το τραγούδι της «Ευαισθησίες» ενώ τραγουδάει μαζί τους μεγάλες επιτυχίες της.

Η μια και μοναδική Καίτη Γαρμπή μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στην Eurovision, ενώ στη συνέχεια βοήθησε την Βένια Καραγιαννίδου και τους υπόλοιπους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας στις πρόβες τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού ριάλιτι είπε: «Την εποχή που πήγα εγώ δεν υπήρχε τίποτα. Ένα μονόστηλο ήταν όλο και όλο. Δεν υπήρχε αυτός ο χαμός που γίνεται τώρα με την Eurovision. Δεν το επέλεξα εγώ να πάω… Με επέλεξαν εκείνοι. Δεν έστειλα εγώ τραγούδι, εκείνοι ήρθαν και με ζήτησαν από την ΕΡΤ για να πάω να διαγωνιστώ. Το θεώρησα μεγάλη τιμή. Πήγα… Ήταν καλή εμφάνιση, το φόρεμα μας έσωσε. Θυμάμαι ότι περπατούσα με μία αυτοπεποίθηση, ότι δεν υπάρχει άλλη».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Κι όμως ήταν κομμένα τα πόδια μου. Στάθηκα στη μέση της σκηνής και ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα… Κατεβαίνοντας, γονάτισα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς στο καμαρίνι μου. Ήταν συγκλονιστική εμπειρία».

Οι tweetεράδες προφανώς αποθέωσαν την Καίτη Γαρμπή και περίμεναν πώς και πώς την εμφάνισή της στο σπίτι της μουσικής ακαδημίας.

Δείτε κάποια από τα tweets.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved