MasterChef:Τους «έκαψε»!Η αναπάντεχη ατάκα για τη σχέση Διονύση και Ανούς που δεν έπρεπε να ακουστεί
Media

MasterChef:Τους «έκαψε»!Η αναπάντεχη ατάκα για τη σχέση Διονύση και Ανούς που δεν έπρεπε να ακουστεί

MasterChef: Μπορεί και η Ανούς αλλά και ο Διονύσης να το έχουν παραδεχτεί και on camera αλλά όταν το ακούς ξαφνικά από συμπαίκτη είναι κάπως!

Στο αποψινό επεισόδιο (13-05) και κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ο Νίκος Σκορδάκης, ο οποίος είχε ζητήσει από τον Διονύση να τον βοηθά αναφέρθηκε στην Ανούς και τη σχέση της με τον Διονύση με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Πάνω στη χιουμοριστική τους κουβέντα είπε ο Νίκος: «Ήθελα να ήξερα τι σου βρήκε η Ανούς;».

Ο Διονύσης ακούγοντάς το άλλαξε χίλια χρώματα και προσπάθησε να το σώσει αλλά… άδικα!

Σου θυμίζουμε πως κάπως έτσι αλλά από τον Τζαμαλή είχε γίνει γνωστή η σχέση των δυο παικτών.

«Την προηγούμενη φορά που ήταν η Ανούς κάτω ο Διονύσης ήταν σε μια γωνιά κι έκλαιγε. Είναι κακό να έχεις πετύχει κάτι πολύ σημαντικό και να μην μπορείς να το χαρείς επειδή το άλλο σου μισό, δεν ξέρεις να θα το κερδίσει. Δεν μου αρέσει αυτό καθόλου και αυτός είναι και ο λόγος που έχω πει ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα μπλέξω τα επαγγελματικά με τα προσωπικά μου», είχε πει ο παίκτης.

Όσο για τους δυο παίκτες δεν το έχουν διαψεύσει.

«Όπου έχω άδικο, μου βάζει τις φωνές η Ανούς. Συνήθως έχω άδικο σε όλα. Ό,τι θέλει ας γράψει. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε ευχάριστα και έξω από εδώ υπάρχουν πολλοί, διάφοροι και μεγάλοι δρόμοι. Υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα μεταξύ μας. Η… παντόφλα να είναι καλής ποιότητας κι όλα καλά», είχε πει ο Διονύσιος Σαρακίνης.
«Λέω στον Διονύση να μη φωνάζει, να μη νευριάζει, να μη σχολιάζει. Έχουμε έρθει αρκετά κοντά, αλλά ό,τι και να είναι, το έχουμε δηλώσει πως ό,τι κι αν γίνει, θα είναι έξω», είχε αναφέρει η Ανούς Χεριμιάν.

Πρόσφατα μάλιστα η παίκτρια, που έχει αποχωρήσει είχε αναφερθεί στη σχέση τους δημόσια λέγοντας:

«Ο Διονύσης είναι πολύ γλυκός με μένα, πράγμα που δε φαίνεται στον κόσμο. Είναι ρομαντικός, γλυκός και τρυφερός μαζί μου. Αλλά δε χρειάζεται να είναι με όλους. Έχουν δίκιο οι τηλεθεατές που ρωτάνε αν είμαστε μαζί με τον Διονύση. Το έχω πει και εγώ, ότι η σχέση μας θα κριθεί έξω. Άρα όταν βγει με το καλό και βρεθούμε έξω, θα δούμε τι θέλουμε να κάνουμε. Αν ταιριάζουν αυτά που θέλουμε να κάνουμε…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved