Τάμτα: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για την εμφάνισή της - Η τηλεοπτική πρόταση που αρνήθηκε!
Media

Τάμτα: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για την εμφάνισή της - Η τηλεοπτική πρόταση που αρνήθηκε!

Η Τάμτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2 night Show και δεν δίστασε να μιλήσει για την εμφάνισή της, τον σύντροφό της, Πάρη Κασιδόκωστα, αλλά και την τηλεοπτική πρόταση που αρνήθηκε!

Αρχικά, είπε: «Είμαι σχεδόν 20 χρόνια με την ίδια δισκογραφική. Υπέγραψα το 2004 στη Μinos και είμαι ακόμα εκεί. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Με τους ανθρώπους που επιλέγω είμαι σταθερή.»!

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν είναι στο δυναμικό της Panik λόγω του συντρόφου της, Πάρη Κασιδόκωστα, απάντησε: « Συναντώ κόσμο που θεωρεί δεδομένο ότι είμαι στην Panik και τους λέω όχι είμαι στη Minos. Eίναι μια δική μου απόφαση και την στηρίζω. Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις.»!

Όσο για την εμφάνισή της, τόνισε η Τάμτα: «Δεν νιώθω ότι μεγαλώνω. Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Νιώθω μια χαρά μικρή…Κάνω 3 φορές τη βδομάδα γυμναστική. Δεν κάνω διατροφή για να χάσω κιλά. Ίσα ίσα δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου. Τρώω πάρα πολύ. Κάποτε μαγείρευα. Στη Γεωργία μαγείρευα πολύ. Εδώ στην Ελλάδα όχι. Αλλά τώρα στην καραντίνα ξαναμαγείρεψα. Κάνω ένα ωραίο φαγητό από τη Γεωργία. Ζωγραφική και μαγειρική ήταν πολύ ωραία στην καραντίνα. Όταν κάνω αυτά τα δυο αφοσιώνομαι και δεν σκέφτομαι και με ξεκουράζει πολύ.»!

Για την προσωπική της ζωή, ανέφερε: «Δεν έχω στα σχέδια να ξανακάνω οικογένεια. Δε μιλάμε για αυτό με το σύντροφό μου. Δεν κανονίζω τίποτα. Δεν έχουμε κάτι στα άμεσα σχέδιά μας. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ!»!

Και υπογράμμισε: «Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα στη Eurovision το έχω ξαναπεί από την επόμενη κιόλας μέρα της εκπροσώπησής μου το 2019. Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ απαιτητική διοργάνωση γεμάτο ανατροπές. Mε ένα καλό τραγούδι, θα πήγαινα. Αν μου έκανε ταυτόχρονα πρόταση η Ελλάδα και η Γεωργία σίγουρα θα διάλεγα την Ελλάδα να εκπροσωπήσω.»!

Και πρόσθεσε: «Στη Γεωργία δεν είχα τηλεόραση και πήγαινα στον ξάδελφό μου να δω Mtv. Που να φανταζόμουν ότι θα βρεθώ στον ίδιο χώρο με τη Madonna. Οραματιζόμουν ότι ήμουν στη σκηνή και από κάτω φώναζαν. Και τότε φαινόταν αστείο. Αλλά στη Eurovision το έζησα στα αλήθεια.»!

Τέλος αποκάλυψε την τηλεοπτική πρόταση που αρνήθηκε: «Μου έκαναν πρόταση να παρουσιάσω το The Voice αλλά δεν τόλμησα να το κάνω γιατί δεν μιλάω τέλεια ελληνικά»!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved