Survivor: O James αποχώρησε και αυτή είναι η πρώτη αλλαγή στο Instagram του, εσύ την παρατήρησες;
Media

Survivor: O James αποχώρησε και αυτή είναι η πρώτη αλλαγή στο Instagram του, εσύ την παρατήρησες;

Ο James Καφετζής αποχώρησε από το survivor και πήρε το κινητό του στα χέρια και μπήκε στο Instagram του! Μάλιστα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι έκανε και μία αλλαγή στο προφίλ του στο Instagram!

O James κατά τη διάρκεια του τελευταίου συμβουλίου ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από το survivor. Mετά από ώριμη σκέψη όπως είπε και ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει και πια ο παίκτης αποτελεί παρελθόν για το ριάλιτι!

Ο James είπε: «Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου».

Η απόφαση αυτή να αποχωρήσει φαίνεται πως βρήκε απόλυτα σύμφωνους, όχι μόνο την οικογένειά του αλλά και ολόκληρο το χωριό του που έχει βγει στους δρόμους και πανηγυρίζει περιμένοντας τον James να επιστρέψει στο νησί.

O πρώην παίκτης του survivor μπήκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αλλά δεν έκανε καμία ανάρτηση. Ο James έκανε τον λογαριασμό του επαληθευμένο, δηλαδή το λεγόμενο verified account με το μπλε τικ, μιας και έχουν δημιουργηθεί πολλά προφίλ από fan clubs στο εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης!

Δείτε την αλλαγή στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved