Survivor: «Χείμαρρος» η μητέρα της Μαριαλένας στην πρώτη συνέντευξή της – Έτσι «καίει» τον Σάκη!
Media

Survivor: «Χείμαρρος» η μητέρα της Μαριαλένας στην πρώτη συνέντευξή της – Έτσι «καίει» τον Σάκη!

«Καταπέλτης» η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, που συμμετέχει στο survivor κατά του Σάκη Κατσούλη!

Η μητέρα της Μαριαλένας, η Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τη Φανή Πλατσατούρα που κυκλοφορεί αύριο και η εκπομπή, Ευτυχείτε πρόβαλε αποσπάσματα από την συνέντευξη «φωτιά»!

Η μητέρα της παίκτριας ανέφερε: «Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Και να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του, άλλωστε γι’ αυτό μπήκε, γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά, έξι μήνες που ήταν χωριστά, θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αλλά αυτή είναι η στρατηγική του, τον ξέρω πολύ καλά.»!

Και υπογράμμισε η μητέρα της Μαριαλένας: «Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα “Μια φορά την κατέστρεψε και πάει και για δεύτερη;”. Δεν μου απάντησε ποτέ».

Η κόρη σας γιατί τον αφήνει να την προσεγγίζει; «Το μυαλό της Μαριαλένας είναι αλλού, ξέρετε όλοι που είναι» απάντησε η κυρία Γεωργία!

Αναφέρεστε στον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη;

«Τον Γιώργο τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι δεν θα έχω καμία αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί, τον έχω δει τέσσερις φορές. Τον αγκάλιασα και μπήκε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσα από τον κόσμο, παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση» τόνισε!

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσατε να επικοινωνήσετε με την παραγωγή;

«Στην αρχή τους έπαιρνα πολλές φορές τηλέφωνο και τους έλεγα «σταματήστε να κάνετε μοντάζ. Ο πατέρας της είναι άρρωστος»» υπογράμμισε!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved