Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του James μετά την αποχώρηση - Η συγγνώμη στον Νίκο και τα δάκρυα!
Media

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του James μετά την αποχώρηση - Η συγγνώμη στον Νίκο και τα δάκρυα!

Survivor: O James Καφετζής αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και έκανε τις πρώτες δηλώσεις μέσω skype στην εκπομπή love it!

O James μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει, το κολλητό του φίλο, Νίκο Μπάρτζη ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα γόνατά του μετά τον τραυματισμό του στο στίβο μάχης και ζήτησε δημόσια συγγνώμη στο φίλο του γιατί έφυγε. Μάλιστα λύγισε την ώρα που είπε ότι μπορεί να έφυγε, αλλά και έξω θα τον στηρίξει προκειμένου να τον δει στον τελικό του survivor!

Ο James είπε πριν αποχωρήσει: «Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου».

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά το survivor ανέφερε ότι «ο Νίκος γνώριζε ότι θα αποχωρήσω, αλλά ήλπιζε ότι τελευταία στιγμή θα αλλάξω» και υπογράμμισε ότι και οι δύο δεν ένιωθαν καλά και ήθελαν να αποχωρήσουν από το ριάλιτι.

«Του είπα πριν μπούμε στο συμβούλιο του είπα συγχώρεσέ με αλλά όταν βγω έξω, θα κάνω τη μεγαλύτερη κερκίδα για σένα, θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου… Είσαι το πιο αληθινό παιδί μέσα στοsurvivor» και λύγισε στην κάμερα!

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved