Τηλεθέαση: Ήλιος: Σάρωσε σε νούμερα η σειρά του ΑΝΤ1
Media

Τηλεθέαση: Ήλιος: Σάρωσε σε νούμερα η σειρά του ΑΝΤ1

Ήλιος: Εντυπωσιακά τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς του ΑΝΤ1!

Πρώτος έκοψε, και χθες, το νήμα της τηλεθέασης o «Ήλιος». Το επεισόδιο της Πέμπτης έφερε τη δραματική σειρά του ANT1 στην πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσης της στο κοινό 18-54, με μερίδιο 20,2% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με 3,4 μονάδες. Η σειρά σημείωσε για άλλη μία φορά υψηλά ποσοστά στις γυναίκες αγγίζοντας μέχρι και το 28%!

Στο σημερινό (14 Μάη) επεισόδιο της σειράς, Ήλιος, η Μπέτυ το σκάει από το νοσοκομείο και ζητάει βοήθεια από τον Γιάννη, ο οποίος αρχίζει να είναι επιφυλακτικός μαζί της…

Η Αλίκη δεν προλαβαίνει να αλλάξει κλειδαριά στο σπίτι και ο Δημήτρης φοβάται πως η Μπέτυ θα μπει κρυφά με τα κλειδιά της. Η Σαλκέμ βρίσκεται μόνη της και δεμένη σε μία αποθήκη χωρίς φαγητό και νερό..

O Δημήτρης πιέζει τον Μηνά, ο οποίος, όμως, δεν αποκαλύπτει πού βρίσκεται η Σαλκέμ. Ο Εισαγγελέας καλεί για ανάκριση την Αλίκη, καθώς υποπτεύεται ότι εκείνη ευθύνεται για την εξαφάνιση της Μπέτυς από το νοσοκομείο.

Ο Μηνάς βγαίνει έξω με εγγύηση και όλοι πιστεύουν ότι θα τους οδηγήσει επιτέλους στην Σαλκέμ... Η Μπέτυ μπαίνει στο σπίτι της Αλίκης και απειλεί την ίδια και την Εύα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved