Survivor: Γιώργος Λιανός: «Όσο πλησιάζουμε στον τελικό η πόλωση θα γίνεται μεγαλύτερη»
Media

Survivor: Γιώργος Λιανός: «Όσο πλησιάζουμε στον τελικό η πόλωση θα γίνεται μεγαλύτερη»

Πέρασε με άριστα τις «εξετάσεις» στην παρουσίαση του «Survivor». Ετοιμόλογος, με ιδιαίτερο χιούμορ και πάντα έτοιμος να χειριστεί ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Φέτος είναι, αναμφισβήτητα, η χρονιά του και ο Γιώργος Λιανός σίγουρα την απολαμβάνει

Ο παρουσιαστής του «Survivor» μιλά στον «Τηλεθεατή» για τη ζωή στον Άγιο Δομίνικο, για τη σχέση του με τους παίκτες, ενώ εξηγεί γιατί όσο πλησιάζουμε στον τελικό η πόλωση θα γίνεται μεγαλύτερη.

Πώς είναι η ζωή στον Άγιο Δομίνικο; Τι απολαμβάνετε και τι σας δυσκολεύει;

«Η ζωή εδώ μου είναι σχετικά γνώριμη, απολαμβάνω τον καλό καιρό και τα υπέροχα τοπία, αλλά με δυσκολεύει η απόσταση από τα δικά μου πρόσωπα».

Κάνατε ένα ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα λίγο πριν έρθει στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι
σας. Aυτός ήταν ένας όρος που είχατε βάλει από την αρχή;

«Δεν έχω βάλει κανέναν όρο. Η παραγωγή, γνωρίζοντας την κατάσταση, μου το πρότεινε πριν προλάβω να κάνω κάποια συζήτηση. Σε θέματα οικογένειας βάζουν πάντα προτεραιότητα. Έτσι είναι το σκεπτικό γενικότερα».

Να υποθέσουμε ότι η πιο δύσκολη στιγμή ήταν αυτή της επιστροφής στον Άγιο Δομίνικο;
«Όχι, καθόλου δύσκολη, γιατί είχα οργανώσει ήδη την επόμενη πτήση!».

Είναι διαφορετική η καραντίνα στον Άγιο Δομίνικο; Νιώθετε περισσότερη ασφάλεια εκεί, τώρα που στη χώρα μας -και στην Ευρώπη γενικότερα- η πανδημία ακόμη δεν έχει νικηθεί;

«Ναι, εδώ τα πράγματα είναι αρκετά πιο χαλαρά, η εστίαση λειτουργεί στο 60%, τα κρούσματα είναι σε μικρό αριθμό και ο κόσμος φοράει μάσκες και θερμό μετρείται παντού. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος ζει πιο χαλαρά, σε αφήνει να ξεχαστείς λιγάκι».

Τι σας έχει λείψει από την Ελλάδα το διάστημα που είστε εκεί;
«Τα παιδιά μου, φυσικά. Νιώθω ότι η χώρα μας είναι σε μια μόνιμη στενοχώρια τον τελευταίο καιρό και πρέπει να γίνουν κινήσεις για να χαλαρώσει ο κόσμος».

Τι πιστεύετε ότι έχει το φετινό «Survivor» και έχει φανατιστεί τόσο μαζί του ο κόσμος;

«Είναι αληθινό. Είναι μια ιστορία που δεν έχει σενάριο και κάθε μέρα μας εκπλήσσει».

Θεωρείτε ότι, μέσα από την ψήφο του, ο κόσμος προσπαθεί να διορθώσει τις αδικίες;
«Ο κόσμος υποστηρίζει τους αγαπημένους του παίκτες. Κάτι που φαίνεται δίκαιο σε μερικούς, για άλλους είναι άδικο».

Πίσω από τις κάμερες, οι παίκτες σας συμβουλεύονται;
«Όχι, δεν επιτρέπεται να έχω τέτοιου τύπου σχέση με τους παίκτες, Ο καθένας παλεύει για την ομάδα του και την προσωπική του επιβίωση».

Έχετε σκεφτεί ποτέ τον εαυτό σας να μπαίνει στο στίβο μάχης του «Survivor»;
«Λίγα χρόνια πριν, ίσως».

Πηγαίνετε στα γυρίσματα του τουρκικού «Survivor», που γίνεται παράλληλα; Υπάρχουν εκεί... φαγωμάρες;

«Μόνο όταν έχουμε συνεχόμενα γυρίσματα. Η αλήθεια είναι ότι φέτος το ενδιαφέρον το έχει μονοπωλήσει η ελληνική συμμετοχή».

Καθημερινά βγαίνετε και στο ραδιόφωνο, στην εκπομπή όπου συμμετέχετε εδώ και χρόνια. Να υποθέσουμε ότι ο ύπνος σας είναι ελάχιστος, με δεδομένη τη διαφορά ώρας;

«Ακριβώς! Τελειώνω το ραδιόφωνο γύρω στις 02.30 με 03.00 και γύρω στις 07.30 με 08.00 συνήθως ξυπνάω, εκτός αν έχει διαφορετική... άποψη η μικρή».

Δηλώσατε κάποια στιγμή, ότι δεν θα ξαναμιλήσετε για το «Survivor», γιατί ό,τι πείτε παρεξηγείται. Δεχτήκατε κάποια αρνητικά μηνύματα;

«Ναι, και σκοπεύω να το τηρήσω από εδώ και πέρα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πόλωση, που όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στον τελικό θα γίνεται μεγαλύτερη. Το έχουμε στο DΝΑ μας οι Έλληνες να παθιαζόμαστε, Είναι σύνηθες σε αυτό το πρόγραμμα να υπάρχουν αυτά. Δουλειά μου είναι να κρατάω ίσες αποστάσεις από τους συμμετέχοντες και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θα μου λείψει λίγο η διάδραση στα social media με τον κόσμο, αλλά έτσι πρέπει να γίνει», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved