House of Fame: Η ανακοίνωση της Φουρέιρα που «πάγωσε» τους σπουδαστές - Τι αλλάζει από σήμερα;
Media

House of Fame: Η ανακοίνωση της Φουρέιρα που «πάγωσε» τους σπουδαστές - Τι αλλάζει από σήμερα;

House of Fame: Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές φαίνεται να μην τελειώνουν ποτέ στην Μουσική Ακαδημία του ΣΚΑΪ. Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα ήρθε να αναστατώσει τους παίκτες.

Η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα αφού καλησπέρισε το κοινό, τους σπουδαστές και τα μέλη της κριτικής επιτροπής ανακοίνωσε τα νέα που πρόκειται να λάβουν χώρα στο 11o live concert.

Εκτός της αποψινής διπλής αποχώρησης που αυτό ήταν ήδη γνωστό στους τηλεθεατές και στους σπουδαστές, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε νέες αλλαγές.

Η Μαριάννα Κάρα, η οποία ήταν εκείνη που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της και θα της αφαιρούνταν 4 βαθμοί αυτό πια δεν θα ισχύει από εδώ και πέρα. Η αρνητική ψηφοφορία δεν είναι πλέον σε ισχύ. Αμέσως μετά την διπλή αποχώρηση όλοι οι σπουδαστές θα είναι στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού εκτός από έναν ο οποίος θα "σωθεί" από την κριτική επιτροπή και θα περάσει κατευθείαν στον τελικό.

Μόνο 5 από τους 7 θα φτάσουν στον τελικό. Αυτό όπως ήταν φυσικό και επόμενο, άγχωσε τους παίκτες, καθώς η θέση για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει σε δυο εβδομάδες, θα είναι μόνο μια στο σημερινό live.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved