Survivor: Χαμός στη Ρόδο με την άφιξη του James! Τον υποδέχτηκαν με πυροτεχνήματα και καπνογόνα
Media

Survivor: Χαμός στη Ρόδο με την άφιξη του James! Τον υποδέχτηκαν με πυροτεχνήματα και καπνογόνα

Survivor: Βγήκαν στους δρόμους οι Ροδίτες για να καλωσορίσουν τον δικό τους, James Καφετζή - Απίστευτες εικόνες από τους πανηγυρισμούς στο νησί

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον James Καφετζή. Ο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor 4 την εβδομάδα που μας πέρασε ανακοίνωσε την απόφασή του πως επιθυμεί να αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Επικράτησε πανικός στα social media, ενώ λίγες ώρες μετά ο James έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, βγαίνοντας από το παιχνίδι.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα και φτάνοντας στο αεροδρόμιο της Ρόδου, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι δεν μπορούσε να φανταστεί σε καμία περίπτωση την υποδοχή που του είχαν ετοιμάσει.

Πλήθος κόσμου βγήκε στο νησί φωνάζοντας συνθήματα και πανηγυρίζοντας για την πορεία του James στο παιχνίδι. Δίπλα του και η Άννα Μαρία Βέλλη η οποία ταξίδεψε εκτάκτως στο νησί της Ρόδου προκειμένου να συναντήσει ξανά τον καλό της φίλο

Ο ίδιος θέλοντας να ευχαριστήσει τους πάντες για τη θερμή υποδοχή έπιασε το μικρόφωνο κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις για τη μεγάλη επιστροφή. Πυροτεχνήματα και καπνογόνα γέμισαν τον ουρανό σε μια ιδιαίτερη βραδιά για τους κατοίκους της Ρόδου.

Δείτε το βίντεο που ανέβηκαν στο instagram...

https://www.instagram.com/p/CO52_xDB14O
https://www.instagram.com/p/CO58aAMhi0C
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved