Survivor: Επική γκάφα από τον Κώστα Παπαδόπουλο - «Έδωσε» στεγνά Μαριαλένα και Σάκη
Media

Survivor: Επική γκάφα από τον Κώστα Παπαδόπουλο - «Έδωσε» στεγνά Μαριαλένα και Σάκη

Survivor: Βρέθηκε καλεσμένος στο Σου Κου Family και μάλλον μας αποκάλυψε περισσότερα από όσα θα έπρεπε - Η αμηχανία μετά τις αντιδράσεις στο πλατό...

Καλεσμένος στο Σου Κου Family βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Κώστας Παπαδόπουλος! Ο ζαχαροπλάστης του Survivor 4 δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο, ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ξανά οι σχέσεις του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Το έχω πει πως είναι αληθινό ζευγάρι. Την λατρεύω πάρα πολύ τη Μαριαλένα, πολύ καλό κορίτσι», είπε αρχικά και έφερε ως παράδειγμα τη Μαρία Αντωνά η οποία βρισκόταν δίπλα του...«Σκέψου κι εσύ αν ήσουν εκεί και να είχες δίπλα σου έναν κύριο ο οποίος θα σου προσέφερε τα πάντα, πώς θα αισθανόσουν; Η γυναίκα όπως και να είναι... συνηθίζει, κακά τα ψέματα, έτσι δεν είναι; Αν δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της μέσα, έξω δεν θα κάνει τίποτα, αυτό είναι άποψή μου».

Στη συνέχεια ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε την αποκάλυψη για την οποία και δεν είχαμε ακούσει το παραμικρό. Ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε πως ο Σάκης απομακρύνεται με τη Μαριαλένα, λέγοντας στους συμπαίκτες τους πως τη συνοδεύει μέχρι την... τουαλέτα της...

«Την συνοδεύει να πάει στην τουαλέτα της και έρχεται μετά από είκοσι λεπτά, τι γίνεται εκεί δεν ξέρουμε. Εγώ αυτό είχα ακούσει. Αααα, αυτό δεν έχει παίξει έξω; Συγνώμη!» είπε φανερά αμήχανος στον "αέρα" της εκπομπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved