Έξαψη: Μαρίνα και Κωστής, έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχες εξελίξεις
Media

Έξαψη: Μαρίνα και Κωστής, έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχες εξελίξεις

Αναπάντεχες εξελίξεις, υποψίες, μυστικά και ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο έρχονται στην «Έξαψη» αυτή την εβδομάδα

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Δευτέρα 17 Μαΐου
Επεισόδιο 52

Η Ίριδα φτάνει στο αστυνομικό τμήμα του Ναυπλίου για να καταθέσει. Η Ζωή μένει άναυδη, ακούγοντας από τη Μαρίνα τα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όλη η οικογένεια προετοιμάζει την υποδοχή της Εβίτας μετά το εξιτήριό της. Ο Ορφέας βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο με την υπόθεση. Ο Γιάννος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή. Ο Αλέξανδρος θυμώνει, όταν μαθαίνει ότι η Κλαίρη έφυγε για Ναύπλιο, χωρίς να του το πει. Στο Ναύπλιο επιστρέφει και η Μαρίνα με τον Κωστή, για να έρθουν αντιμέτωποι με αναπάντεχες εξελίξεις.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Η Κλαίρη αδυνατεί να πιστέψει την απόφαση του Γιάννου. Η εκπομπή της Βίκυς, αποκαλύπτει το που βρίσκεται η Ζωή. Η Μαρίνα δυσκολεύεται να διαχειριστεί όλες τις νέες εξελίξεις στη ζωή της. Η Εβίτα μοιάζει να ξεπέρασε τα δύσκολα, όμως κανείς δεν παύει να ανησυχεί για τη συνέχεια. Η Τζόυ δε φεύγει από το πλευρό της. Ο Κωστής ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή, χάρη στο Γιάννο. Η στιγμή της κρίσης πλησιάζει για την Ίριδα.

Η ημέρα της επέμβασης της Εβίτας έφτασε. Όλη η οικογένεια είναι στο πλευρό της. Ο Γιάννος ανακοινώνει στην Κλαίρη την οριστική αποχώρησή του. Ο Μηνάς κάνει μια τελευταία προσπάθεια να βρει ένα σύμμαχο, την ώρα που ο Ορφέας βγάζει το ένταλμα για τη σύλληψή του. Ο φόβος και η ανησυχία για την υγεία της Εβίτας ενώνει Κωστή και Αλέξανδρο. Η Βίκυ προσπαθεί, μέσα από την εκπομπή της, να βρει τα ίχνη της μητέρας της. Ο Γιάννος πηγαίνει στην αστυνομία. Ήρθε η ώρα να πληρώσει για όλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved