Survivor: Άνω - κάτω στο έκτακτο συμβούλιο! Αλλάζουν όλα στο ριάλιτι επιβίωσης
Media

Survivor: Άνω - κάτω στο έκτακτο συμβούλιο! Αλλάζουν όλα στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Ριζικές αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ - Έμειναν άφωνοι οι παίκτες μετά από όσα τους ανακοίνωσε ο παρουσιαστής...

Μετά την αποχώρηση του James Καφετζή από τον Άγιο Δομίνικο, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor 4. Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες σε ένα έκτακτο συμβούλιο για το οποίο και σίγουρα δεν είχαν υποψιαστεί το παραμικρό.

Το Survivor αλλάζει! Δύο νέες ομάδες δημιουργούνται και η προσπάθεια του κάθε παίκτη γίνεται πλέον πιο ατομική.

«Γνωρίζετε καλά πως κάθε φορά που σας καλούμε σε έκτακτο συμβούλιο συμβαίνουν αλλαγές. Το Survivor αλλάζει, από εδώ και πέρα και η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός με τους μπλε και κόκκινους παίκτες να μένουν άφωνοι.

Ο παρουσιαστής του Survivor 4 ανακοίνωσε πως το παιχνίδι από εδώ και πέρα αποκτά περισσότερο ατομικό χαρακτήρα καθώς οι παίκτες θα αγωνίζονται σε ατομικό επίπεδο για την ασυλία, αλλά σε ομαδικό για τα έπαθλα και μάλιστα με ομάδες οι οποίες κάθε φορά θα σχηματίζονται διαφορετικά.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά τη μειονότητα των μπλε παικτών, μιας και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε επισήμως την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη από το παιχνίδι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved