Survivor: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του Νίκου Μπάρτζη - Η αποκάλυψη on air στο Πρωινό
Media

Survivor: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του Νίκου Μπάρτζη - Η αποκάλυψη on air στο Πρωινό

Survivor: Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο τραυματισμός που έχει στα γόνατα του είναι σοβαρός.

Μετά τον James και ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε από το survivor! O Νίκος είπε χαρακτηριστικά πριν αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης: «Δεν θα μπορούσα να φύγω από το παιχνίδι και να αποχαιρετήσω τους παίκτες που έχουν μείνει εδώ, όταν έχουμε περάσει τόσα, πείνα, βροχές, χαρές λύπες. Ήθελα να τους χαιρετήσω και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους.

Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Δεν το ξέρει κανένας αυτό. Γιατί να καταστρέψω όλα; Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία.

Όσο καιρό ήμουν στην κλινική και περίμενα να μου πουν οι γιατροί τι έχω, σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Δεν μπορώ να κάθομαι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν το βρίσκω σωστό για τους άλλους. Θα γυρίσω πίσω στους ανθρώπους μου που με αγαπάνε, στην οικογένειά μου και θα βάλω τα δυνατά μου για να επανέλθω.»!

Σύμφωνα με το Πρωινό ο Νίκος Μπάρτζης έχει πάθει ρήξη χιαστού και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι σοβαρό!

Δες τι ειπώθηκε στο πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved