8 λέξεις: Ο Άκης δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του Δημήτρη
Media

8 λέξεις: Ο Άκης δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του Δημήτρη

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (18/5), οι εντάσεις ανάμεσα στον Μιλτιάδη και την Κατερίνα συνεχίζονται, καθώς η Κατερίνα είναι εντελώς αρνητική με την προοπτική στο να δώσει ο Μιλτιάδης το επίθετό του στον Άλκη.

Ο Άκης δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του Δημήτρη και βασανίζεται προκειμένου να αποφασίσει ποια θα είναι η τιμωρία του. Η Έρση εξομολογείται στη Ναυσικά πως αυτή κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό της Σύνθιας στον Οδυσσέα και η Ναυσικά την προειδοποιεί πως αν το μάθει ο Οδυσσέας, θα χωρίσουν.
Η Ηλιάνα με τον Παύλο έρχονται πιο κοντά ενώ η Ελισάβετ βρίσκει παρηγοριά στη συντροφιά του Έκτορα. Η Μάγδα, πάνω σε μια έκρηξη θυμού κι απωθημένων, μαλώνει με τον Αιμίλιο, φεύγει θολωμένη από το σπίτι και τρακάρει.


Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Οδυσσέας και η Έρση ετοιμάζονται να έρθουν στην Αθήνα για την έκθεση αλλά η μεταξύ τους ένταση συνεχίζεται. Ο Νικηφόρος κάνει μια γκάφα με την Ολυμπία και ρισκάρει να τινάξει το μυστικό της εγκυμοσύνης της Εύας στον αέρα. Ο Σίμος αποφασίζει να ερευνήσει την παράνομη λέσχη και το κύκλωμα των τοκογλύφων και η Σμαράγδα ανησυχεί μήπως και τον ανακαλύψουν. Η Ιφιγένεια κι ο Άλκης έρχονται πιο κοντά, όμως η Κατερίνα εξακολουθεί να αντιδρά σε αυτή τη σχέση. Όταν ο Μιλτιάδης της ανακοινώνει πως σκέφτεται να δώσει το επίθετό του στον Άλκη, το ρήγμα ανάμεσά τους θα βαθύνει σε σημείο χωρισμού. Ο εκδότης του Φρίξου καταφθάνει στο νησί για την υπογραφή των συμβολαίων, αλλά η Έλλη προβάλει αντιρρήσεις. Ο Άκης, μετά την αποκάλυψη για τις παρανομίες, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη και τη Μαίρη κατά πρόσωπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved