Survivor: Στο νέο συμβούλιο η Μαριαλένα καταρρέει - Δείτε τι θα συμβεί!
Media

Survivor: Στο νέο συμβούλιο η Μαριαλένα καταρρέει - Δείτε τι θα συμβεί!

Survivor: Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης δεν θα λείψουν οι εντάσεις και τα ξεσπάσματα!  

Το βράδυ της Δευτέρας (17/05) θα δούμε στο Survivor το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας με τα χρώματα των Κόκκινων και των Μπλε να καταργούνται, αφού ο κάθε παίκτης δίνει μάχη για τον εαυτό του. Ο κάθε παίκτης θα έχει τρεις ζωές, οι οποίες σιγά σιγά θα αφαιρούνται, όπως ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες!

Μάλιστα μία νέα κόντρα ξεσπά ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, μετά το τελευταίο αγώνισμα όπου ο Ντάφυ τον κέρδισε δύο φορές!

Οι ισορροπίες συνεχώς αλλάζουν και οι παίκτες που βρίσκονται ήδη πέντε μήνες στον Άγιο Δομίνικο καλούνται να διαχειριστούν την έντονη συναισθηματική φόρτιση που νιώθουν.

Σύμφωνα με το τρέιλερ, ο Ντάφυ τρολάρει τον Γιώργο Ασημακόπουλο και εκείνος εκνευρίζεται!

"Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Ασημακόπουλος, πετσόκομμα τρελό" αναφέρει ο τραγουδιστής και ο Ασημακόπουλος λέει: "Ποιος το περίμενε, έτσι που τον βλέπαμε ήρεμο, ότι κράταγε δύναμη και είχε τέτοιο λιοντάρι μέσα του;".

Στον δε αγώνα ασυλίας όλοι οι παίκτες φτάνουν στα άκρα για να καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία. Ποιος θα καταφέρει να έχει ασυλία;

Στη συνέχεια, στο συμβούλιο του νησιού θα δούμε τον Τριαντάφυλλο να ξεσπά κατά των υπολοίπων που τον κατηγορούν για στρατηγική, ενώ η Μαριαλένα καταρρέει στο συμβούλιο!

H Μαριαλένα ξεσπά σε κλάματα – Τι θα συμβεί; Δείτε το τρέιλερ από το survivor παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved