Media

Ευτυχείτε: Δείτε πώς διέψευσε η Καινούργιου τις φήμες μεταγραφής

Gossip-tv Team

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσαν έντονα φήμες που ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει μεταγραφή από το Open όμως η ίδια αποφάσισε σήμερα μέσω της εκπομπής της να διαψεύσει κάθε τέτοιο σενάριο. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο τελευταία, η Κατερίνα Καινούργιου από τη νέα σεζόν "κοιτούσε" προς Alpha μεριά.

Η φημολογία αυτή προήλθε κυρίως από το γεγονός ότι η Barking Well, εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη έκανε τέτοιου είδους κινήσεις με άλλες εκπομπές της, όπως με της Δέσποινας Βανδή που "μετακόμισε" στο Mega ή τη νέα παραγωγή Η Τέλεια Απόδραση που φιλοξενείται στον Alpha κάθε Σάββατο απόγευμα.

Κάποιοι λοιπόν υπέθεσαν πως το ίδιο θα συνέβαινε και με μία από τις "ναυαρχίδες" που βρίσκονται κάτω από την σκέπη της εταιρίας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, το "Ευτυχείτε" που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν, προκειμένου να λάβει τέλος όλη αυτή η παραφημολογία, αποφάσισε να μιλήσει στον αέρα της εκπομπής της γι' αυτά τα σενάρια και να δώσει μία και καλή τέλος σε όλες αυτές τις φήμες.

Δείτε τι ακριβώς είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved