Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Ο Javo αποφασίζει να πάρει άδεια από το ξενοδοχείο επ 'αόριστόν.

Παρόλο που η Virginia προσπαθεί να τον πείσει να αλλάξει γνώμη εκείνος επιμένει στην απόφασή του. Η Virginia υποφέρει και ανησυχεί πολύ για την μπερδεμένη κατάσταση με τον Ignacio.

Η Flor προσπαθεί να πλησιάσει την Jazmín, κόντρα σε όλα τα ταμπού της. Σημειώνει μεγάλη πρόοδο όταν την φιλά μπροστά σε κόσμο και νιώθει ευτυχία με αυτήν την κίνηση.

Ο Mariano συναντά τον Federico, τον Leo και τον Lucho στο διαμέρισμά του. Αυτό θυμώνει την Lucía, αφού πιστεύει ότι εκείνος προτιμά να περνάει χρόνο με τους φίλους του παρά μαζί της. Η Carla εκνευρίζεται με τον Lucho επειδή επιλέγει να πάει στο κάλεσμα του Mariano και την αφήνει μόνη της να παρακολουθεί τηλεόραση. Ο Lucho επιστρέφει με παγωτό για τους δυο τους αλλά η Carla δεν θέλει να τον δει.

Η Miranda αισθάνεται πιεσμένη από τον Federico, που την πλησιάζει όλο και περισσότερο με σκοπό να τη βοηθήσει να γίνει τραγουδίστρια. Αποφασίζει να τον απομακρύνει.
Όλες οι αδελφές καταλήγουν μόνες, γεμάτες σκέψεις και λυπημένες ενώ προσπαθούν να κοιμηθούν

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Η Flor και η Miranda μιλούν για το τι συνέβη στο San Pedro. Ο Federico περιπλανιέται στους διαδρόμους, χωρίς παπούτσια. Ο Lucho και η Carla κάνουν έρωτα αλλά κάτι δεν αρέσει σε εκείνη και φεύγει. Η Flor αφήνει τη Miranda και τον Federico μόνους και πηγαίνει στο κατάστρωμα για ένα ποτό. Eκεί συναντά την Jazmín και αρχίζουν να μιλάνε και να θυμούνται όμορφες καταστάσεις.

Η Carla είναι αναστατωμένη αφού άφησε τον Lucho μόνο του και πηγαίνει να δει τη Lucia, η οποία εξακολουθεί να είναι θυμωμένη μαζί της. Η Lucia μιλάει με την Carla για τις ερωτικές της σχέσεις, ενώ περιμένει το Mariano να επιστρέψει μετά τον καβγά που είχανε. Ο Federico και η Miranda θυμούνται τις πρώτες τους συναντήσεις. Ο Federico την φλερτάρει, αλλά εκείνη του λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους. Η Carla θυμάται τις καλές στιγμές που έχει περάσει με τον Lucho και επιστρέφει στο δωμάτιό του, έτσι ώστε να επανορθώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved