Survivor: Ντάφυ - Σάκης: Οι πρώτοι υποψήφιοι - «Ράκος» η Μαριαλένα από την ψήφο του Ασημακόπουλου
Media

Survivor: Ντάφυ - Σάκης: Οι πρώτοι υποψήφιοι - «Ράκος» η Μαριαλένα από την ψήφο του Ασημακόπουλου

Survivor: Ο Ντάφυ και ο Σάκης Κατσούλης είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έπεσε... από τα σύννεφα με την επιλογή του Γιώργου Ασημακόπουλου και ξέσπασε σε... λυγμούς.

Στο σημερινό επεισόδιο της Δευτέρας παρακολουθήσαμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να χαϊδεύει και να φιλάει τον Σάκη Κατσούλη, λίγο πριν το βραδινό τους ύπνο.

Επιπλέον, είδαμε τον Τριαντάφυλλο να αποκαλύπτει την ηλικία του για πρώτη φορά και να καυχιέται για τις χθεσινοβραδινές νίκες του απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Από την άλλη ένας απρόσμενος «επισκέπτης» εισέβαλε το βράδυ στην καλύβα των παικτών και έφερε την αναστάτωση! Μόλις οι παίκτες συνειδητοποίησαν και είδαν με τα μάτια τους ότι πρόκειται για ένα μικρό βάτραχο, ξέσπασαν.... όλοι σε γέλια!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία και έφτασε στο Συμβούλιο σαν παρατηρητής και είχει την δυνατότητα να υποδείξει κάποιον συμπαίκτη του υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν εκείνος που ψηφίστηκε για δέκατη φορά από τους συμπαίκτες του. Όλοι οι συμπαίκτες, μηδενός εξαιρουμένου ψήφισαν τον Τριαντάφυλλο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχοντας την ατομική ασυλία ψήφισε τον Σάκη Κατσούλη και έμειναν όλοι άναυδοι! Η Μαριαλένα δεν πίστευε στα αυτιά της και ξέσπασε σε κλάματα με την επιλογή του Ασημακόπουλου, ρωτώντας τον με δάκρυα στα μάτια γιατί δεν ψήφισε εκείνην...

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved