Survivor: Το πρώτο video του James έγινε viral!  Ανέλαβε χρέη ψήστη και γύρισε τη… «μπιφτέκα»!
Media

Survivor: Το πρώτο video του James έγινε viral! Ανέλαβε χρέη ψήστη και γύρισε τη… «μπιφτέκα»!

Survivor: Επικό το βίντεο του James Καφετζή, ο οποίος απεικονίζεται να γυρνά τα μπιφτέκια έχοντας παρέα την Άννα Μαρία Βέλλη την οποία γνώρισε στο survivor!

Ο James αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και ήδη βρίσκεται στην πατρίδα του, τη Ρόδο έχοντας στο πλευρό του μία εκ των δύο κολλητών που έκανε μέσα στο Survivor και αυτή δεν είναι άλλη από την Άννα Μαρία. Οι δυο τους σχολίασαν τα όσα έγιναν στο ριάλιτι, έφαγαν και ήπιαν και … «γύρισαν και τη μπιφτέκα»!

Άναψαν φωτιά και έψησαν μπιφτέκια… και ο James μας έδειξε τις ικανότητές του και στο ψήσιμο! Και επειδή από το εν λόγω survivor έχει μείνει η ατάκα «γύρισε τη μπιφτέκα» ο πρώην παίκτης που έχει αρκετή δόση χιούμορ αναποδογύρισε τα μπιφτέκια και το βίντεο έχει γίνει ήδη viral!

Δείτε το επικό βίντεο παρακάτω!

Ενώ πριν δημοσιεύσει το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έστειλε ένα μήνυμα στο κοινό και στον κολλητό του, Νίκο Μπάρτζη:

"Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λαβει, τα μήνυματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα. Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την κάναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες,την @amiyiami ,της οποιας της βγάζω το καπελο επειδή γνώριζε ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκοταν ακόμη στο παιχνίδι(αφού εκτος από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παίχταρα)παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθούντας την καρδιά της.
Για το πως νιώθω για τον @nikos_bartzis , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’αυτο δέσαμε από την πρώτη στιγμή!
Βλαχοκαουμποη,περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι!

ΥΣ Τελικά Νικο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει!!" έγραψε χαρακτηριστικά και δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που ανήρτησε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved