Ήλιος: Η Ελένη Βαΐτσου σε ρόλο έκπληξη
Media

Ήλιος: Η Ελένη Βαΐτσου σε ρόλο έκπληξη

Η Ελένη Βαΐτσου μπαίνει από σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου, στη σειρά «Ήλιος» και θα ενσαρκώσει την Ελένη.

Η Ελένη Βαϊτσου υποδύεται τη Ελένη Καλογερά. Η πρώην σύζυγος του Δημήτρη εμφανίζεται απροειδοποίητα στη ζωή του έχοντας μαζί την κόρη τους, Μαριάνθη, που είναι δέκα χρόνων και έχει μεγαλώσει σχεδόν αποκλειστικά μαζί της.

Η σχέση της Ελένης με τον Δημήτρη είναι κάθε άλλο παρά φιλική, καθώς του στερεί τη Μαριάνθη, θέλοντας εγωιστικά να απομακρύνει από τον Δημήτρη ό,τι αγαπάει πιο πολύ. Η Ελένη φτάνει στην Καβάλα από ανάγκη, έχοντας δραπετεύσει από τη ζωή που είχε στην Κρήτη, κυνηγημένη από ανθρώπους που την απειλούν. Έρχεται στον Δημήτρη για προστασία χωρίς και η ίδια να ξέρει σε πόσο επικίνδυνο παιχνίδι έχει μπλεχτεί και ότι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, είναι ανυπολόγιστο...

Στο νέο επεισόδιο, ο Γιάννης ζητά από την Αθηνά μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Αθηνά θα βρεθεί σε δίλημμα τόσο για τα προσωπικά της, όσο και για μια νέα υπόθεση που ανέλαβε.

Ο Δήμος συνεχίζει να δίνει χώρο και χρόνο στη Λήδα, ελπίζοντας ακόμα ότι μια μέρα θα είναι μαζί. Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στην Αλίκη... Λίγες ώρες μετά, ο Δημήτρης αιφνιδιάζεται από την απρόσμενη επίσκεψη της πρώην γυναίκας του και της κόρης του.

Ο Φίλιππος και ο Διονύσης έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις, αφού κάποιος φαίνεται να τους έχει βάλει στο στόχαστρο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved