Elif: Η Χουμεϊρά ξεσπάει στην Ελίφ τα νεύρα της και η μικρή φεύγει με κλάματα
Media

Elif: Η Χουμεϊρά ξεσπάει στην Ελίφ τα νεύρα της και η μικρή φεύγει με κλάματα

Τι θα δούμε σήμερα, 19 Μάη στη σειρά, Elif

Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρική κρίση μετά την επίθεση του Ταρίκ. Η Παρλά μιλάει μαζί της και της λέει πως πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος για το ξέσπασμα του Ταρίκ. Της ζητάει να ηρεμήσει και να συνέλθει.

Η Βιλντάν ενημερώνει τη Ματσιντέ για το τι συνέβη με τον Ταρίκ και τη Χουμεϊρά αλλά κανείς δεν ξέρει την αιτία του τσακωμού τους.

Η Ελίφ έχει ετοιμάσει δύο βραχιόλια για τη Χουμεϊρά και το μωρό που περιμένει και πηγαίνει να της τα δώσει.

Η Χουμεϊρά ξεσπάει στην Ελίφ τα νεύρα της και η μικρή φεύγει με κλάματα, πετώντας κάτω τα βραχιόλια. Η Χουμεϊρά μετανιώνει για το πως φέρθηκε στην Ελίφ και νιώθει άσχημα. Η Ματσιντέ τηλεφωνεί στον Ταρίκ για να μάθει για ποιο λόγο τσακώθηκε με τη Χουμεϊρά αλλά εκείνος δεν απαντάει.

Η Χουμεϊρά ζητάει συγνώμη από την Ελίφ και της λέει πως λυπάται για τον τρόπο, που της φέρθηκε.

Της λέει πως αν δεν είχε ακυρώσει το πάρτι και οι καλεσμένοι έφερναν ακριβά δώρα για το μωρό, κανένα δώρο δεν θα ήταν πιο πολύτιμο από το δικό της. Η Χουμεϊρά αγκαλιάζει την Ελίφ.

Ο Σαφάκ επισκέπτεται τη Ζουλιντέ για να δει πως είναι. Της ζητάει να συναντηθούν την επόμενη μέρα και εκείνη δέχεται. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά μαθαίνουν από τη Ματσιντέ και την Ελίφ αντίστοιχα τι συνέβη με τον Ταρίκ και τη Χουμεϊρά.

Η Σουρεγιά καταλαβαίνει πως ο καυγάς ήταν εξαιτίας της νέας σειράς παιδικών παπουτσιών. Και ο Κερέμ ξέρει τον λόγο και σκέφτεται να ακυρώσει τα νέα του επαγγελματικά σχέδια για το χατίρι της αδελφής του.

Ο Ταρίκ επισκέπτεται σε άθλια κατάσταση τη Ράνα. Η Ράνα χαίρεται που το σχέδιο της είχε αποτέλεσμα και όταν ο Ταρίκ κοιμάται στον καναπέ της, εκείνη ρίχνει στο σακάκι της λίγο από άρωμά της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved