Ζέτα Μακρυπούλια: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το συμβόλαιο 2 ετών συνεργασίας τους
Media

Ζέτα Μακρυπούλια: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το συμβόλαιο 2 ετών συνεργασίας τους

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις συνεχίζει την τηλεοπτική της πορεία η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία επέλεξε να είναι για ακόμα δύο χρόνια στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Κάτι που με χαρά ανακοίνωσε το κανάλι του Αμαρουσίου, επισημαίνοντας ότι το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια θα είναι διετές.

Η ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 για ακόμα 2 χρόνια.

Με ξεχωριστό ταλέντο και δημιουργική διάθεση, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τη δυνατή της πορεία, δίνοντας μοναδική ενέργεια στην ψυχαγωγία του ΑΝΤ1».

H συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν αναμενόμενη αν σκεφτεί κανείς ότι η όμορφη παρουσιάστρια, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης της μεσημεριανής ζώνης του ΑΝΤ1 με ένα παιχνίδι που επέστρεψε στις οθόνες μας μετά από πολλά χρόνια, το Rouk Zouk. Και επειδή συνταγή που είναι επιτυχημένη δεν την αλλάζεις, ήταν απόλυτα λογικό να συνεχιστεί και του χρόνου η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και του χρόνου αλλά και του παραχρόνου, αν όλα πάνε καλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved