Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε την ατομική ασυλία, η Μαριαλένα έκλαψε & το Twitter «πήρε φωτιά»
Media

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε την ατομική ασυλία, η Μαριαλένα έκλαψε & το Twitter «πήρε φωτιά»

Survivor: Το βράδυ της Τρίτης (18/5) παρακολουθήσαμε τον δεύτερο αγώνα για την ασυλία. Να θυμίσουμε πως τον πρώτο είχε κερδίσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο ίδιος, «έδωσε» ως δεύτερο υποψήφιος για αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη και έκανε έξαλλους τόσο τον Τριαντάφυλλο όσο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την απόφασή του.

Μάλιστα, οι δύο παίκτες δεν δίστασαν να ξεσκεπάσουν την στρατηγική του, κάνοντάς του επίθεση!

Λίγο πριν το αγώνισμα και αφού συναντήθηκαν με τον Γιώργο Λιανό, η ένταση ήταν πολύ μεγάλη!

«Κατηγορήθηκα και από τον Τριαντάφυλλο και από τη Μαριαλένα. Δέχτηκα μια επίθεση και ήταν κάτι που δεν το περίμενα γιατί έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία, με κάποια εμπόδια. Εγώ κρίνω ότι τα εμπόδια πρέπει να φεύγουν και να ανοίγει ο δρόμος για τον τελικό. Θέλω να φτάσω εκεί με τους φίλους μου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος στον Γιώργο Λιανό.

«Βασικά ήμουν σίγουρη ότι θα ψηφίσει εμένα και όταν άκουσα το όνομα του Σάκη έπαθα σοκ. Δεν κάναμε καμία κουβέντα. Ο Γιώργος βάζει μπροστά το φιλικό κριτήριο και λέω "γιατί δεν ψηφίζεις εμένα;". Θεωρώ ότι να ψηφίζεις τον Σάκη είναι σίγουρα στρατηγική. Με ενοχλεί που δεν βγαίνει μπροστά να πει ότι τον ψήφισε ότι είναι ο καλύτερος παίκτης και ήθελε να τον βγάλει εκτός. Δεν ξέρω γιατί δεν το παραδέχεται», είπε με τη σειρά της η Μαριαλένα.

Ο Τριαντάφυλλος συνέχισε: «Έπρεπε ο Γιώργος να πει ότι τον ψήφισε επειδή είναι ο καλύτερος παίκτης. Είμαι σίγουρος ότι τα συζήτησαν μεταξύ τους και θέλουν να βγάλουν έξω τον Σάκη. Αν το έλεγε θα σηκωνόμουν, θα πήγαινα να τον φιλήσω και θα του έλεγα ότι είναι μάγκας. Τώρα είναι μεγάλος μαρμάγκας».

«Θέλω να βγάλω έναν δυνατό παίκτη και δεν θέλω να βγάω τους φίλους μου τι θα κάνουμε δηλαδή; Θα μας πρήζετε τα ουμπ@λ@ γιατί ψηφίσαμε τον Σάκη;», είπε λίγο μετά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Εν τέλει, την δεύτερη ασυλία κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, ωστόσο είναι ήδη υποψήφιος οπότε το μόνο δικαίωμα που έχει είναι να επιλέξει άλλον έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η Μαριαλένα έβαλε και πάλι τα κλάματα και το Twitter «πήρε φωτιά»!

Δείτε μερικά σχόλια στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved