MasterChef: H ατάκα του Κουτσόπουλου που έκανε τους κριτές να «κλάψουν» από τα γέλια!
Media

MasterChef: H ατάκα του Κουτσόπουλου που έκανε τους κριτές να «κλάψουν» από τα γέλια!

MasterChef: Τρελό γέλιο στο επεισόδιο της Τρίτης (18/5) καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε τα κέφια του και «πέταξε» και πάλι μια... επική ατάκα!

Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς όπως έχει αποδείξει πολλές φορές, έχει πολύ χιούμορ!

Με λίγο βουνό, λίγο θάλασσα και πολλή μαγειρική, ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της Ομαδικής Δοκιμασίας. Το τελευταίο καλωσόρισμα σε Ομαδική Δοκιμασία, για φέτος, στους επτά του διαγωνισμού από τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, αφού κάπως έτσι προμηνύεται και το τέλος αυτού του φανταστικού μαγειρικού ταξιδιού.

Οι τρεις chef κριτές κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τα μενού, που ετοίμασαν οι δύο ομάδες, μαζί με δύο εκλεκτούς καλεσμένους, τον Executive Chef Bertrand Valegeas και τον Head Chef Luca Piscazzi.

Μάλιστα, την ώρα που η Μαρίνα, η αρχηγός της μπλε ομάδας, πήγε στους κριτές και στους καλεσμένους τα πιάτα που έφτιαξε η ομάδα της, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το καυστικό του χιούμορ τους έκανε να «κλάψουν» από τα γέλια.

«Ποιος έστησε το πιάτο;» ρώτησε τη Μαρίνα και εκείνη απάντησε ότι το έστησε εκείνη μαζί με τον Τζιοβάνι. «Είναι σαν τον Μπάρνεϊ», της απάντησε ο κριτές και όλοι γέλασαν!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τους υπόλοιπους κριτές παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved