Survivor: Μαριαλένα και Νικολέτα οι άλλες δύο υποψήφιες προς αποχώρηση - Ένταση στο συμβούλιο
Media

Survivor: Μαριαλένα και Νικολέτα οι άλλες δύο υποψήφιες προς αποχώρηση - Ένταση στο συμβούλιο

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης και ο Τριαντάφυλλος ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και το βράδυ της Τρίτης (18/5) μάθαμε και τους άλλους δύο.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου -που είχε κερδίσει τη Δευτέρα (17/5) την ατομική ασυλία- να βγάλει υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη είχε κάνει έξαλλους τόσο τον Τριαντάφυλλο όσο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και δεν έλειψαν οι εντάσεις!

«Κατηγορήθηκα και από τον Τριαντάφυλλο και από τη Μαριαλένα. Δέχτηκα μια επίθεση και ήταν κάτι που δεν το περίμενα γιατί έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία, με κάποια εμπόδια. Εγώ κρίνω ότι τα εμπόδια πρέπει να φεύγουν και να ανοίγει ο δρόμος για τον τελικό. Θέλω να φτάσω εκεί με τους φίλους μου», είχε πει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος στον Γιώργο Λιανό λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

«Βασικά ήμουν σίγουρη ότι θα ψηφίσει εμένα και όταν άκουσα το όνομα του Σάκη έπαθα σοκ. Δεν κάναμε καμία κουβέντα. Ο Γιώργος βάζει μπροστά το φιλικό κριτήριο και λέω "γιατί δεν ψηφίζεις εμένα;". Θεωρώ ότι να ψηφίζεις τον Σάκη είναι σίγουρα στρατηγική. Με ενοχλεί που δεν βγαίνει μπροστά να πει ότι τον ψήφισε ότι είναι ο καλύτερος παίκτης και ήθελε να τον βγάλει εκτός. Δεν ξέρω γιατί δεν το παραδέχεται», είπε με τη σειρά της η Μαριαλένα.

Ο Τριαντάφυλλος συνέχισε: «Έπρεπε ο Γιώργος να πει ότι τον ψήφισε επειδή είναι ο καλύτερος παίκτης. Είμαι σίγουρος ότι τα συζήτησαν μεταξύ τους και θέλουν να βγάλουν έξω τον Σάκη. Αν το έλεγε θα σηκωνόμουν, θα πήγαινα να τον φιλήσω και θα του έλεγα ότι είναι μάγκας. Τώρα είναι μεγάλος μαρμάγκας».

Λίγο λοιπόν πριν οι παίκτες πάνε στο συμβούλιο, ο Σάκης Κατσούλης είχε καταφέρει να κερδίσει την ατομική ασυλία.
Το γεγονός ότι ήταν ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση, του στέρησε το δικαίωμα να έχει την ασυλία ωστόσο δεν του αφαιρέθηκε το δικαίωμα να «δώσει» κάποιον άλλον παίκτη ως υποψήφιο.

Οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν και μετά την ψηφοφορία, τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχτηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η Νικολέτα έλαβε τέσσερις ψήφους και δεν κινδύνευε αυτή την εβδομάδα αφού η Μαριαλένα έλαβε πέντε.

Αργότερα όμως ο Σάκης Κατσούλης έπρεπε να αποφασίσει ποιος θα ήταν ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ανακοίνωσε την απόφασή του τόσο στους υπόλοιπους παίκτες όσο και στον Γιώργο Λιανό, κάνοντας την ανατροπή και «κλέβοντας» τη χαρά από τη Νικολέτα.

«Θα συνεχίσω να ψηφίζω αγωνιστικά. Ήμουν ανάμεσα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα που στα δικά μου μάτια είναι πιο αδύναμοι αγωνιστικά. Παρόλα αυτά κατέληξα στη γυναίκα και αυτή είναι η Νικόλ», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης, κάνοντας τη χαρά της να κρατήσει για πολύ λίγο!

Οι παίκτριες ήταν αρκετά ψύχραιμες όταν άκουσαν το αποτέλεσμα ωστόσο ο Τριαντάφυλλος «έβαλε πάλι το χέρι του» και προκάλεσε μια μίνι ένταση στο συμβούλιο! Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ωστόσο ήταν σίγουρος πως ο Σάκης θα ψήφιζε εκείνον, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη...

Δείτε πώς αντέδρασαν οι παίκτριες όταν άκουσαν ότι είναι υποψήφιες στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved