Media

The 2night show: Ζαννίνου: «Έχω δει πρωταγωνίστρια να βάζει καρφίτσα μέσα στο make up της άλλης»

Gossip-tv Team

The 2night show: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης (25-05) η Σόφη Ζαννίνου. 

Η σπουδαία ηθοποιός και καθηγήτρια υποκριτικής των διαγωνιζομένων στο επιτυχημένο show του ΑΝΤ1 "Your Face Sounds Familiar" πιο ανανεωμένη από ποτέ μίλησε για όλα!

Η Σόφη Ζαννίνου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη «βροχή» καταγγελιών που είχε γίνει όλο το προηγούμενο διάστημα και αφορά στο χώρο του θεάτρου λέγοντας πως στα δικά της χρόνια δεν υπήρχε αυτό που καταγγέλλεται σήμερα.

Αναφερόμενη μάλιστα σε αυτό η ηθοποιός αποκάλυψε:

«Αντιζηλίες υπήρχαν μεταξύ πρωταγωνιστριών, δηλαδή έχω δει μέικ απ που να έχει μέσα καρφίτσα και να πηγαίνει η άλλη να βαφτεί και να σκίζεται. Έχω δει να πηγαίνει η άλλη στην πρεμιέρα και τα ρούχα να είναι σκισμένα ή καρφίτσες και βελόνες για να τρυπηθεί. Υπήρχε κόντρα μεταξύ τους. Δεν είχα ακούσει στο παρελθόν τόσο χοντρά πράγματα για το θέατρο αλλά θέλω να πω κάτι...

Όσοι νομίζουν ότι είναι κάτι ας καταλάβουν ότι ένας κορονοϊός μέσα σε πέντε, δέκα ημέρες μπορεί να τους τελειώσει. Eγώ πριν δυο χρόνια έπαθα κάτι, μου πέρασε κι από το μυαλό ότι μπορεί να είναι κορονοϊός, πήγα να πεθάνω. Τέσσερις ημέρες… αφού είπα στην κόρη μου στον τάδε συμβολαιογράφο έχω τα χαρτιά… οπότε αν φύγω να ξέρεις», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved