Media

Ράδιο Αρβύλα: Η στιγμή που ο Αντώνης Κανάκης άκουσε on air την κορούλα του

Gossip-tv Team

Ράδιο Αρβύλα: Φινάλε για την εκπομπή του Open με τον παρουσιαστή να έρχεται αντιμέτωπος με μια τεράστια έκπληξη...

Άλλη μια πετυχημένη σεζόν για την παρέα των Ράδιο Αρβύλα έφτασε στο τέλος της. Την Πέμπτη 27/5 ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του, αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές του Open στέλνοντας τις ευχές τους για "Καλό Καλοκαίρι".

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, πάντα στη θέση του, έτοιμος για τα τελευταία κρύα ανέκδοτα της σεζόν. Πρόκειται μάλιστα για το κομμάτι της εκπομπής με το σλόγκαν "Βάλε Ζακέτα". Τη στιγμή εκείνη ο παρουσιαστής άκουσε την κορούλα του σε ηχητικό μήνυμα να τραγουδά την ατάκα που έγινε σλόγκαν.

«Ήρθε η ώρα για τα τελευταία κρύα ανέκδοτα της σεζόν! Το ίδιο μου το παιδί βρε τραγουδάει το βάλε ζακέτα. Ναι, τελειώνει ο μπαμπάς και θα παίζουμε ακόμα περισσότερο τώρα. Αχ αγάπη μου, να ήξερες... αθώο μου πλάσμα», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Όλη αυτή η σεζόν, αν είχε ένα χαρακτηριστικό, ήταν η επαφή με τον κόσμο. Πάντα είχαμε πάρε - δώσε με τους τηλεθεατές, αλλά αυτό που έγινε φέτος, δεν έχει ξαναγίνει πραγματικά... Δηλαδή, τόση αγάπη, τόση συμμετοχή... είναι απίστευτο», συμπλήρωσε Αντώνης Κανάκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved