Media

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεσπά on air: «Δέχομαι καθημερινά απίστευτο διαδικτυακό bullying»

Gossip-tv Team

H Κατερίνα Καινούργιου δεν «μασάει τα λόγια της» και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η Έλενα Παπαρίζου για τα κιλά της και αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί και εκείνη διαδικτυακό bullying!

Αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ευτυχείτε με αφορμή τη συνέντευξη της Έλενας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είπε: «Έχω στεναχωρηθεί και με εμένα και με εμάς και με όλες τις εκπομπές που έχουμε αναπαράγει αυτό το θέμα. Από τη μία κάναμε καλά γιατί κλείνεις τα στόματα σε αυτήν τη μειονότητα και από την άλλη δώσαμε αξία σε ανθρώπους που δεν πρέπει, σε όλους αυτούς που έγραψαν αυτές τις βλακείες και τα απαράδεχτα σχόλια. Είναι η γνώμη μου και είμαι προβληματισμένη για ποιον λόγο βρίσκεται μια Έλενα Παπαρίζου να απολογείται και να απαντά σε όλα αυτά που έχουν γίνει»!

Και μετά το βίντεο με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας, ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου: «Νιώθει την ανάγκη, γιατί και εγώ έχω δεχτεί απίστευτο διαδικτυακό bullying, να απαντήσει και καλά έκανε».

Και υπογράμμισε: «Σας έχω πει γιατί δέχομαι καθημερινά απίστευτο διαδικτυακό bullying και δεν ξέρω αν μπορεί να σταματήσει αυτό. Το καλύτερο είναι η αδιαφορία. Μπορεί να σας πνίγει το δίκιο, να πονάτε και να θέλετε να απαντήσετε, αλλά αν μπορείτε να το διαγράψετε από μέσα σας είναι το καλύτερο, γιατί πρόκειται για ανθρωπάκια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved